torsdag den 2. august 2007

Engle og dæmoner i Rom

Til oktober skal veninden og jeg jo atter en uge til den pragtfulde by Rom.

I år bliver vores program lidt mindre sammenpresset. For det første har vi en dag mere i byen, for det andet har vi ikke tilmeldt os så mange ture som sidste gang.Sidste gang havde vi i alt 1½ dag i Rom, og vi fik derfor kun set det allervigtigste. I år har vi kun tilmeldt os 1 heldagstur; vi tager atter til Pompeji, så vi kan få set den del af byen, vi ikke nåede ved første besøg.

Derudover har vi tilmeldt os en halvdagstur til Roms gamle havneby, Ostia og en rundvisning på Capitolhøjen.

Det giver os jo god tid - i hvert fald i sammenligning med sidste år - til at få set flere seværdigheder.

Under alle omstændigheder vil vi denne gang ikke nøjes med at se Colosseum udefra - denne gang skal vi også indenfor - kø ved indgangen eller ej!

Den gamle Via Appia og katakomberne står også højt på vores ønskeseddel.

Da vi begge to har læst Dan Brown's "Engle og Dæmoner", har vi her til aften tilmeldt os den særlige Angels and Demons Tour.

Den er ikke helt billig, men eftersom de andre ture er gratis, så overlever vi nok. Omtalte tur slutter ved Castel St. Angelo- og så vil det jo være oplagt at smutte en tur forbi Peterspladsen og derefter finde en eller anden hyggelig restaurant inden vi vender snuden mod hotellet - og lader op til næste dag.

Foruden alle de ting vi skal se, så skal vi sandelig også nyde den lækre italienske mad.

Vi skal bo på samme hotel som sidst, dvs. 5 minutters gang fra den restaurant vi spiste på to gange sidst.

Vi bemærkede nemlig, at italienerne udgjorde lidt over halvdelen af de spisende gæster, og så kunne maden jo ikke være helt dårlig ;o) Det viste sig at holde stik.

Jo, vi skal nok få en god tur :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar