lørdag den 15. maj 2010

En våd Tivolitur

Så har vi da også prøvet det; at vade rundt i et vådt Tivoli, mens vandet væltede ned. Havde det været i en hvilken som helst anden anledning, havde vi valgt en anden dag. Men, nu bliver min kære fru moder altså 75 i morgen, så det skulle altså fejres i dag - i Tivoli. Knap 4½ time tilbragte vi i det regnvåde København, så tog vi alle hver til sit, så vi kunne komme hjem og få varmen igen. Frokosten blev indtaget på "La Vecchia Signora" - og den var så absolut spiselig. Der spiser jeg gerne igen - og det kommer jeg nok også til. Jeg anskaffede mig nemlig et årskort i dag.

 

 På trods af regnen hyggede vi os nu ganske fint og nevøen var da især begejstret for Tivolis nye attraktioner i dagens anledning; STORE vandpytter man kunne hoppe i! Det nye Rasmus Klump-område blev også indviet af nevøen, så jojo, det var en fin tur :o)

 

 Forøvrigt - hvis der er nogen, der ved hvad disse sølvbladede liljer hedder, må I meget gerne skrive en kommentar. Sådan nogle ønsker jeg mig nemlig, for de er da bare alt for smukke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar