lørdag den 5. februar 2011

Det gjorde godt

Som det dog gjorde godt at få ryddet ud og kørt væk.

Al affaldet/skramlet fyldte pænt meget, da jeg havde fået slæbt det udenfor. På billedet kan man ikke en gang se det hele. Sengen (140x200), tre sække og en kasse med tomme glas/flasker mangler.

 

 Jeg er dælme glad for min indgang kun så sådan ud en halv times tid!

 Vi kunne nøjes med at fylde traileren to gange - så var alt væk - og motorcyklen kunne endelig komme til at stå bag skuret fremfor mellem skur og hus.

 

 Efter endt arbejde gik vi lige en tur i haven og så skal jeg da ellers lige love for jeg fik tungen på gled med alle de ting og sager jeg godt kunne tænke mig at få lavet...!

 Jeg ved dog godt, at det er meget begrænset, hvad der skal laves i år - første år skal jeg jo bruge på at danne mig et overblik over havens blomster, planter og buske - og så kan jeg så småt gå i gang med de større ændringer næste forår - nøj, der er længe til...! *G*

 I år er der dog to ting på programmet; nemlig en kattevoliere og anlæggelsen af mit længe ønskede sølvbed.

 Men derfor kan man jo godt drømme og planlægge - og jeg har besluttet, at jeg i løbet af dette forår skal have lavet mig en 5-årsplan for haven, da jeg har en intention om, at jeg har min drømmehave om fem år. Naturligvis har jeg lyst til at gå i gang med det lige her og nu....men altså....der er stadig noget skolearbejde, der venter...!

 God lørdag aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar