onsdag den 23. februar 2011

Det kribler i fingrene

Fik kørelejlighed i dag (+ slap for at slæbe, hvilket passede mig helt fint, eftersom ryggen gør voldsomme knuder) og fik provianteret "lidt" til haven foruden 10 kg kattemad og 2 sække kattegrus.

 2 plantesække 
1 kapillærkasse 
50 l så-og priklejord 
102 blomsterløg 
"et par poser frø"

Derudover fik jeg fire Dæhnfeldt mididrivhuse og to maxi af en kammerat.

De har aldrig været brugt før, men har stået i et skur, så de skal rengøres grundigt før brug. Men hvad pokker gør det, når de var gratis.

Kapillærkassen skal placeres i min udestue. Jeg vil da udnytte at jeg har den og derfor ville kunne dyrke "drivhus-tomater" i år. 

Hele tre cherrytomatplanter vil jeg have i år - det bliver for skønt. 

Det er ellers ikke meningen, at udestuen skal laves om til drivhus, slet ikke.

Men tomater skal jeg have der + der skal stå planter i mine to store kobberkedler - formodentlig krydderurter i den ene af dem.

Det bliver altså godt, er jeg overbevist om.

 Det var forøvrigt dejligt bare lige at kunne købe en kasse med blomsterløg i år, uden at spekulere på, om jeg har plads til dem :o)

 I første omgang bliver de dog sat i krukker, da det er det smarteste, eftersom haven skal igennem en temmelig gennemgribende "ommøblering" i løbet af de næste fire-fem år.

Jeg er gået i gang med min haveplan - dét er godt nok spændende at lave - men endnu er det kun ideer jeg tegner ind.

Jeg må jo først se, hvilke farver og former haven indeholder, så forår, kom du nu bare! Nå, der er "Han, hun og haven" :o) Kan slet ikke få nok af haveprogrammer for tiden.
0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar