søndag den 20. marts 2011

Besværligt...!

Det havde jeg så ikke lige taget højde for; at det skulle være SÅ besværligt at komme til fra Roskilde om aftenen.

Jeg skal til koncert i aften. Dørene åbnes kl. 19 - ergo må jeg hjemmefra lidt i 17 allerede og så med to toge, derefter en bus og så 0,6 km på gåben.

Da det offentlige ikke passer supergodt, er jeg er en lille time før dørene åbner...! Det er for så vidt okay, men hjemturen....!

Jeg ved ikke helt præcist, hvornår koncerten slutter og/eller hvor lang tid det tager at få sit overtøj fra garderoben (Hvis der ellers er en garderobe) etc...men satser da på at være ude ved 23-tiden.

Der kører åbenbart ingen busser fra hallen til stationen på det tidspunkt, så der skal lige spadseres de 1,5 km op til stationen. Toget kører omkring midnat, så er der en times ventetid i Køge på en natbus....så jeg vil først være hjemme kl. 2-2.15 om natten!

Derfor overvejer jeg da også MEGET kraftigt at tage mc'en, men det er også besværligt, da jeg stadig kører på den lille og derfor ikke har plads til alt mit kluns i topboksen.

Det betyder også, at jeg må køre uden mit rygskjold, da jeg ellers skal slæbe rundt på det hele aftenen. Det er lige før jeg overvejer at blive hjemme, når det skal være så p****besværligt, men nu har jeg jo betalt for billetten...så...! Hmpfr.

 Dette indlæg er først blevet smidt på bloggen i nat - efter jeg er kommet hjem igen...hvis jeg ellers tager afsted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar