søndag den 13. marts 2011

Chokoladefestival

Så har jeg også prøvet det; at være til chokoladefestival
.
 Den blev afholdt i TAP1 (Ved Carlsberg) og det er godt nok en noget stor hal til det antal udstillere, der var.

 Men - efterhånden som der dukkede flere og flere gæster op, var det faktisk dejligt, at der var så megen plads imellem standene. Så ramlede man kun ind i sammenstimlen omkring (nogle af) boderne. Ved fremvisningen af billetten får man udleveret seks poletter til smagsprøver - og der var godt nok forskel på, hvor meget man kunne få for sine poletter!

 Nogle steder kunne man få et halvt - ikke-specielt stort - påskeæg eller et lillebitte stykke chokolade. Andre steder var der gratis smagsprøver, som f.eks. hos Tom's, hvor man måtte tage et marcipanbrød (Fire forskellige af vælge imellem) og atter andre steder var det trods alt et rimelig reelt stykke (fyldt) chokolade man fik for sin polet.

 Et sted slog dog alle de andre (Kan bare ikke huske navnet på standen - sorry). Der måtte man vælge to stykker pænt store fyldt chokolade for en polet.

Der brugte jeg selvfølgelig to poletter:

 Resten af poletterne (+ et par kroner) blev brugt ved en anden stand (Kan heller ikke huske navnet her *G*) Der kunne man nemlig få den lækreste lakridstrøffel og en helt okay hvid chokoladekugle med Bailey's.

Omgivet af så meget chokolade, var det faktisk forbavsende så lidt jeg havde lyst til at spise. Og så alligevel ikke. Det var jo kvalitetschokolade og det mætter på en helt anden måde end "normal købt-i-supermarkedet-chokolade".

 Derfor har jeg da også stadig de fire ovenstående stykker samt 5 lakridstrøfler + tre Bailey-kugler at glæde mig til en dag, hvor chokoladetrangen bliver for voldsom.
 
 Med hjem måtte jeg også have en æske lakrids fra Calabrien. De æsker jeg selv hjemtog derfra i oktober 2008 er jo forlængst blevet tømt.
 

 Alt i alt var det en helt okay oplevelse. Jeg var der godt og vel en times tid, så havde jeg set det hele - indtil flere gange. Det er jo fordelen ved at tage til sådanne udstillinger/messer alene; det tager ikke så lang tid. Alt i alt er jeg godt tilfreds med arrangementet, så det er meget muligt, at jeg også deltager næste år, hvis jeg ikke har andre aftaler den dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar