søndag den 9. november 2014

Bogforum, akvariemesse og julemarked...

Det er ikke meget vi har været hjemme denne weekend... men det har været hyggeligt at være afsted sammen...(...og ikke helt billigt....haha...!)

Lørdag tog vi til Bogforum i Bella Center, hvor det litterære højdepunkt var at få "Den grænseløse" signeret af Jussi Adler Olsen inklusiv en lille snak og et par fotos.


Hvis man tjekkede ind (via facebook) på Afdeling Q's stand, fik man også et indkøbsnet, så det gjorde jeg naturligvis.

Det var slet ikke så tosset med det net, da det næsten kunne rumme alle vore indkøb :)


Bl.a. fik vi lyst til at afprøve "Star quilling" (Karen Marie Klip)...så må vi se om vi har tålmodighed til den slags...

Ved at deltage i et par konkurrencer fik vi også et par gratis magasiner.


Bogen om dansk 80'er rock måtte jeg have - det er en tur ned gennem Memory Lane at læse i den. Den fik jeg forøvrigt også signeret.

Det samme gjaldt Claus Dalbys "Den hvide have"...

Jeg ville egentlig også gerne have den nye Sara Blædel signeret, men det opgav jeg. Vi ville først kunne nå en signering kl. 14...men da klokken kun var lidt i 13 og der allerede var alt for mange mennesker til at det var sjovt at være der mere, tja så opgav jeg den ide.

På vejen ud tilmeldte vi os Årstiderne og fik i den forbindelse en boggave. En dejlig tyk havebog med opskrifter bagi.

----

I dag søndag stod den så på akvariemesse i Køge-hallerne. (Der var også krybdyr, men dem gik jeg altså pænt udenom..uf!)


Vi havde hjemmefra besluttet IKKE at købe nogle fisk...og det lykkedes os faktisk at overholde den beslutning.

Akvariet skal nemlig tømmes og flyttes (!!) når vi har fået malet krearummet...derfor er der ingen grund til at stresse flere fisk end højst nødvendigt...så vi venter altså med at indkøbe flere fisk til akvariet har fået sin blivende plads...men SÅ skal der også købes ind.

Vi fik dog købt en hel del planter samt et par sten...og levende foder (dafnier og myggelarver) Det er en fest, at se fiskene gå amok på levende foder... :)

Vi var hjemme omkring middag og efter en kort pause tog vi så til julemarked.


Det lignede sig selv fra de andre år...købte ikke rigtig noget, men det var nu meget hyggeligt at gå og kigge lidt på tingene, selvom det er lidt vel tidligt med juleting i starten af november.

Som ovenfor beskrevet har det været en travlt weekend med masser af indtryk...så jeg kunne egentlig godt lige bruge en weekend nu...til at slappe af i... ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar