torsdag den 25. februar 2016

En ny epoke i mit haveliv

Var som sagt til generalforsamling i Haveselskabets Roskilde/Køge-Afdeling i går aftes og som nogle af jer allerede har gættet på, så er jeg nu blevet medlem af bestyrelsen.

Det er ikke en spontan ide jeg har fået. Faktisk er det den nu afgåede formands skyld (!). For et par år siden, til generalforsamlingen, spurgte hun mig nemlig, om ikke det ville være noget for mig at blive bestyrelsesmedlem.

Dengang takkede jeg nej, da det var kort før lockouten og jeg ikke anede, hvordan mit arbejdsliv ville komme til at se ud og hvordan det ville påvirke min fritid.

Som bekendt har min nye arbejdstidslov betydet, at jeg har FRI når jeg kommer hjem (bortset fra enkelte tilfælde) og det samme hver weekend og ferie - og derfor har jeg ofte tænkt og overvejet, om det mon ikke ville være noget for mig det der bestyrelsesarbejde.

Om et par uger har vi konstituerende møde og så skal jeg nok fortælle mere om min nye opgave - et er dog sikkert; jeg glæder mig til at komme i gang :)

Efter selve generalforsamlingen i går var der foredrag om dahliaer.
Det var et både informativt, inspirerende og underholdende foredrag. Selv kæresten fandt det underholdende - og han interesserer sig altså ikke for have!

Vel hjemme igen, var der ingen vej uden om og jeg måtte fluks ind og melde mig ind hos Dansk Dahliaselskab :)

De første mange dage uden ret mange gøremål plus det faktum at jeg sov helt til kl. 9 i dag, har gjort at jeg føler jeg har mere energi end jeg har haft længe, så lige om lidt vil jeg tage en pensel i hånden og komme videre i miniprojektet "barstol/piedestal".

Kæresten sleb den færdig i går, så nu skal den males :)
Kæresten har desuden lovet at arbejde videre på det byggeprojekt jeg har bedt om. Det viser jeg billeder af, når det er færdigt.

Jeg får kigget på jeres blogs senere i dag, nu er det penslen, der venter :)

6 kommentarer:

 1. Kære Esther. Tillykke med valget og det bliver da spændende. Håber at du vil fortælle mere om de forskellige arrangementer som I arrangerer :-)
  Barstolen bliver sikkert flot og den kommer sikkert til at skabe et godt formål, der hvor den skal stå.
  Det lyder meget spændende hvad du har sat din kæreste til... det glæder jeg mig til at læse mere om
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.
   Bare rolig, I kommer slet ikke til at slippe for at høre om arrangementerne. Dem for 2016 er jo planlagt og der er godt nok meget interessant.
   Barstolen har jeg tænkt mig at bruge som blomsterpiedestal i udestuen. Det kunne den også fungere som med den gamle farve (sort) men jeg trængte bare sådan til en lys farve og den limegrønne maling var en vi købte MEGET billigt (20,- for 3 liter) sidste år, fordi det var en fejlblanding.

   Slet
 2. Tillykke med dit valg, håber du bliver rigtig glad for det, så du kan fortælle begejstret om Haveselskabet. Kan godt forstå i begge kunne lide foredraget med Jørgen Møller og alle hans georginer, jeg kender ham gennem dahliaselskabet. Jeg har selv været medlem i kredsbestyrelsen i Dybvad-Dronninglund i mange år og indtil sidste år formand gennem otte år. I aftes var vi til generalforsamling i Nordjyllands afdelingen, hvor vi havde besøg af direktøren for Haveselskabet Charlotte Garby, der orienterede om alt det der rører sig i Haveselskabet nu og hvor vi fik at vide, at vi gerne måtte se at få mange flere medlemmer med. Min mands og mit pensionist og efterlønsliv har drejet sig meget om have og alle de mennesker, vi har mødt der igennem, vi har været i mange lande de sidste 15 år sammen med haveselskabet. Det er så spændende, vi har besøgt haver over hele Danmark fra Skagen til Bornholm og Als. Til daglig arbejder vi med vores egen have her i Vendsyssel og har mange besøg hele sommeren. Mange hilsner og haveglæde fra Ulla i Milbakhaven

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla og mange tak.

   Ja, man lærer rigtig mange søde og rare mennesker at kende gennem den fælles havehobby. Jeg har endnu ikke set så mange haver, men det skal nok komme med tiden. Nu hjælper det jo også på det, at vi har fået bil, så er det nemmere at komme omkring.

   Slet
 3. Tillykke med valget, godt at du har mod på at give dig i kast med det.
  Spændende foredrag der var bagefter, mon ikke du skal have flere dahlia, der er meget, der kan friste. God malelyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have.
   Haha...næ...jeg tror ikke jeg skal have flere dahliaer - i år :) Jeg kommer nok til også at lave stiklinge - det hørte jeg jo en masse om i går :)

   Slet