søndag den 28. februar 2016

Et indlæg helt uden haverelateret stof....

...bortset fra en rosensaks ;)

Vi har nemlig været på Chokoladefestival i formiddags.

Det er fem år siden jeg sidst var til Chokoladefestival i TAP1, så det var ved at være på tide igen. Jeg har ikke så meget at fortælle, da en chokoladefestival skal opleves, så jeg vil hovedsaligt lade billederne tale for sig selv.





 Én af standene gjorde et fantastisk indtryk på os begge. Det var simpelthen utroligt, hvor vellignende chokoladen var. Prøv lige at se her:
 Bemærk lige rosensaksen til venstre i midten.


Vi vendte tilbage flere gange for at kigge, for det var altså fuldstændig vildt, hvor flot det var lavet.

13 kommentarer:

  1. Kjære vene som du frister...! Skjokolade er jo bare utrolig godt :)

    SvarSlet
  2. Det var ikke pænt af dig, nu blev tastaturet vådt :) Sikke fristelser.

    SvarSlet
  3. Jeg må vist hellere finde noget sundere morgenmad...hold da op det ser lækkert ud...kunne godt lige bruge en beskæresaks i chokolade...eller en pensel..eller...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi...ja, det er temmelig overvældende :)

      Slet
  4. Hade jag gått in där, hade man fått släpa ut mig. mmmmm
    Ha det fint!
    Marika

    SvarSlet
    Svar
    1. En af mine venner skrev også til mig: Du går da aldrig hjem, gør du... ;)

      Slet
  5. guf guf og atter guf - hvilke store fristelser du udsætter mig for, godt jeg har en flødebolle fra spangsbergi afte, nej den skulle jeg først have ... åg kæreste Esther.. hvilke herlige billeder godt at der ikke findes chokoladefestivaller i sønderjylland... det ville slet ikke være godt .... jo det ville være så skønt - jeg ville....

    SvarSlet
    Svar
    1. Festivalen er der faktisk hvert år...men det er 5 år siden jeg sidst var der...så det kan godt lade sig gøre at blive væk :)

      Slet
  6. Mums hvor ser det lækkert ud...godt jeg var langt væk ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha...ja det er nok klogt at holde sig væk fra sådan noget "skidt" ;)

      Slet
  7. Imponerende hvad man da kan lave i chokolade - uhm....

    SvarSlet