søndag den 16. maj 2004

Forårstræthed eller?


....bare almindelig udmattelse?

Aner det ikke, ved bare at jeg kan sove hele tiden, og tager katten under armen og kravler under dynen lige om snart....

Det har også været en hård weekend;

Fredag op kl. 7 og på job....og fra kl. 15.00-01.00 ligge i sofaen og glo bryllup, for selvfølgelig skulle jeg se det - og det var dejlig underholdning....og så ikke mere om det, er for træt *G*

Lørdag morgen tidligt op (kl. 7.30). Blev hentet kl. 9.30 og så gik turen til Sverige, efter behørigt indkøb af et par danske aviser :o)

Efter frokosten på en hyggelig restaurant, faldt jeg i søvn i bilen...! *G* Er ikke vant til at drikke....og 4 glas hvidvin til maden gjorde mig noget så søvnig, så søvnig at jeg gladeligt sov fra diverse stop undervejs for at se nogle udflugtsmål...der var endda også tale om en rhododendronhave.......men Esther sov altså....;o)

Vågnede langsomt op igen, men blev egentlig aldrig helt vågen igen, så gik i seng allerede kl. 22.15...

Op igen 7.45 - og endelig lykkedes det mig; at vække min mor med fødselsdagssang, hun plejer altid at rævesove, men i år lykkedes det altså...hehe..:o))

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, KÆRE MOR!

Nå, så gik dagen ellers med at spise og snakke...min søster ankom ved frokosttid...og efter eftermiddagskaffen fik turen så igen mod DK.

Var hjemme ved 17.30 tiden...fik prøvesmagt min første radise!!. UHM....og hyppet kartoflerne....og så var det ellers ind til puteren og få lavet det forberedelse, der ikke kunne undgås....og nu er jeg ved at dratte ned af stolen af træthed...

Det er muligt nogen derude ikke synes min weekend lød særlig hård....men når man, som jeg, er vant til at tilbringe hele weekenden alene i langt de fleste tilfælde, så er det dælme hårdt at være "social" hele weekenden....;o)

Jeg elsker at være sammen med min familie, men foretrækker altså at have mindst een dag fri bagefter.....så jeg lige kan nå at "finde mig selv" igen, inden jeg skal tilbage på job.

Nå, sengen kalder......godnat :o)

Hvordan har du det med at have hele din weekend "fyldt op"?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar