tirsdag den 8. november 2005

Det går jo ikke altid som planlagt

Inden jeg kunne smide mig under dynerne, skulle jeg lige en tur forbi klubben med et opslag om julefrokosten. Det burde jo egentlig ikke tage så lang tid - men....så kommer man jo til at snakke om motorcykler og høre på motorcykelhistorier (noget i samme stil som lystfiskerhistorier *G*) ... og så kommer man (læs= jeg) lige til at spørge, om "min kæde ikke trænger til at blive strammet...og jeg kunne jo egentlig godt tænke mig at lære at stramme kæde, hvis den ellers trænger..."

 Det viste sig, at min kæde var alt for løs... ...og så fik Esther lige et kursus i "Kunsten at stramme en motorcykelkæde" - om jeg så kan huske det til næste gang, det må tiden jo vise.

Indtil videre kan jeg i hvert fald godt huske, hvordan det skal gøres - i hvert fald på min egen mc ;o) For folk, der er vant til at skille motorcykler til atomer - og samle dem igen - er det jo barnemad at stramme en kæde, men når jeg nu aldrig før har beskæftiget mig med slige "mekanikertjanser", så er det altså en stor ting SELV at have strammet kæden på min mc! Det ligger helt stramt! (Ai, havde ellers svoret jeg ikke ville begynde at bruge Lottes udtryk, men det passede perfekt til emnet *GG*)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar