mandag den 14. november 2005

Ny definition på en kendt formel ;o)

Jeg skal med det samme indrømme, at jeg ikke har ret megen anelse om, hvad formlen ude til venstre oprindeligt handler om - og jeg er egentlig også temmelig ligeglad.

 Jeg har nemlig opfundet en ny definition af den: "Esther har 2 motorcykler" *G*

 Dagen i dag var nemlig dagen, hvor jeg hentede min vintercykel - og hold da helt op, hvor er den bare totalt nuttet *GG*

 Den vejer "ingenting" (106 kg tørvægt) og er derfor aldeles sidevindsfølsom (topboksen påvirker selvfølgelig også) - hvilket giver "udslag" ved kraftige vindstød - det er skisme sjovt! :o) - ...Og nej, jeg mister ikke kontrollen over den ;o)

Selvom topfarten heller ikke er noget at råbe hurra for (76 km/t i dagens kraftige blæsevejr) så er den altså hammersjov at køre på :o)

Den har kun 10-12 heste og af samme grund er dens acceleration ikke meget bedre end en madkasses (=bil) - men så snart der ligger sne, skal der jo alligevel køres forsigtigt, så det manglende "hurtige træk" som jeg er vant til fra Diversionen, må jeg undvære om vinteren - det overlever jeg.
 Da det var mørkt, da jeg kom hjem, er ovenstående billede ikke særlig godt - skal nok få taget nogle i dagslys i morgen - men under alle omstændigheder klæder de to mc'er hinanden gevaldigt :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar