lørdag den 26. november 2005

Julefrokost - og?

Jeg har aldrig fattet det koncept med at man skal te sig fuldstændig vanvittigt til en julefrokost; drikke sig hjernelam og dyrke sex til højre og venstre, for så at vågne op med tømmermænd af flere slags dagen efter.

Folk er helt klart velkomne til at te sig tosset - det er bare ikke noget, jeg gider. For det første kan jeg mildest talt ikke fordrage at have tømmermænd - har haft det ca. 10 gange i mit liv, hvilket var alt rigeligt - og af samme årsag foretrækker jeg altid at være ædru. Det er også mest praktisk, når jeg helst vil kunne køre hjem på mc'en efter festen :o)

 Det betyder dog ikke, at jeg keder mig til fester. Jeg er fuldt ud i stand til at te mig fjollet uden indtagelse af promiller *G* For det andet har jeg aldrig nogensinde været til en julefrokost, hvor jeg havde lyst til så meget som at kysse på en eller anden, så sex til en julefrokost har aldrig været aktuelt, hvilket er fint nok med mig - sex er jo alligevel noget jeg foretrækker at klare selv *G*

 Nå, men det kunne være jeg skulle finde lidt kluns frem; Det bliver bukser og sweater - det er ligesom mest praktisk til mckørsel. Jeg skal nemlig til julefrokost i klubben lige om lidt :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar