fredag den 18. november 2005

Tildugget visir?? Ikke her :o)

Noget af det mest irriterende ved at køre mc ved lave temperaturer, er at hjelmens visir dugger så meget til, at ens udsyn bliver noget nær ikke-eksisterende. Jeg har prøvet med både antidug og opvaskemiddel på visiret - og hvad der ellers findes af gode forslag - men de var bare ikke gode nok. Visiret duggede stadig.

Selvfølgelig er det altid en mulighed at køre med visiret lidt åbent - altså lige bortset fra det er pivkoldt, når termometeret viser under 5 + grader...! (Med 35-50 minutters kørsel til jobbet, er det ikke anbefalelsesværdigt at fryse allerede efter 10 minutters kørsel) Derfor har jeg nu til aften - med stor hjælp fra 2 af klubbens medlemmer (Tak K og S!) fået monteret et stik på mc'ens batteri, som (det nye) visir så bare tilsluttes.

Det nye visir har tynde eltråde (ligesom bagvinduer i biler) der sørger for at udsynet aldrig bliver generet af dug - og det virker, skulle jeg hilse og sige :o) Fik det nemlig afprøvet på turen hjemad og fik kun en smule dug i bunden af visiret (hvor der ikke er eltråde), mens udsynet var totalt dugfrit. SKØNT! :o)

 

 Derudover fik jeg monteret mine styrluffer og de virker også efter hensigten;

På trods af jeg kun kørte med almindelige mchandsker inde i lufferne og ikke de store luffer, jeg ellers har brugt de sidste par dage, var mine hænder stadig varme, da jeg nåede hjem.

 

 Så jeg skal lige love for, at YBR'en nu er blevet en rigtig vinter-mc :o))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar