lørdag den 6. august 2011

Rødvig Kro og Badehotels restaurant

Vi ankom restauranten 17.30 - det tidspunkt de åbnede.

 Det tog lige en del minutter før der dukkede personale op, men det var sådan set også det eneste minuspunkt. Til forret fik jeg røget laks fra egen rygeovn med hjertesalat, kapers og skyr.

  Laksen var yderst lækker, så jeg var meget tilfreds. Det samme var de to andre, der havde valgt stegt Jomfruhummer med lime, mayonnaise og dild.

 

Altså ingen klager overhovedet over forretterne. Til hovedret fik jeg stegt okseentrecote med hvidløg, courgette og madagaskarpeber. Det smagte også ganske glimrende.

 

De to andre fik dampet havtaske med grønne asparges, sommerløg og safran.


Vi var alle tre enige om, at det var rigtig god mad vi fik serveret til rimelige penge, og så var betjeningen oven i købet venlig og hurtig, da vi først havde fået anvist et bord.

Bedømmelse: *****

5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar