mandag den 19. december 2011

Bærbar - nu med mus

Tja, det ville jo være synd at påstå, at jeg er meget glad for min nyeste erhvervelse; den bærbare - misforstå mig korrekt; jeg er lykkelig for atter at være online og kunne modtage mine emails.

Men - hvor jeg dog savner min rigtige computer! Med en stor skærm fremfor sølle 17", en ordentlig mus og ikke mindst et tastatur, hvor jeg ikke konstant "springer bogstaver over" - og ikke skal tilføje de manglende efter endt skrivning.

 At den bærbare så også nægter at installere min printer (Vel kun at forvente når den har Windows7 og printeren er 8 år gammel) er til at leve med, men den vil heller ikke installere min trådløse mus, så jeg har måttet klare mig med den elendige "føleplade" og som rosinen i pølseenden vil den ej heller give Firefox adgang! (Har prøvet tre gange indtil videre - har ikke givet helt op endnu) Det gør mig ikke just mere begejstret for den.

Derfor har jeg i dag måttet investere i en mus....den ville den godt acceptere - men nu skal jeg vænne mig til en mus, der reagerer anderledes end den rigtige og som også er meget mindre. Det er dælme hårdt at være mig lige nu! ;o)

Til min store overraskelse har den dog villet lade mig overføre fotos fra kameraet.... og den indeholder sørme et billedbehandlingsprogram...(!) Det skal jeg så først lige lære at bruge, før jeg kan smide billeder på bloggen (Hvilket igen lige kræver, at jeg kan få installeret mit ftp-program. Det har jeg ikke fået gjort endnu.) 

Næ, jeg bliver næppe nogensinde den store fan af bærbare computere :o) Ville nu også være synd at kalde den for bærbar - eftersom jeg jo ikke har trådløst netværk og derfor kun kan sidde et bestemt sted med den, når jeg vil være online ;o)

 - Det kan forøvrigt være, at det "kun" er bundkortet, der er gået. Hellere det end harddisken. Det er godt nok dyrere at udskifte, men så har jeg jo ikke mistet alle mine data. Desuden skal bundkort, processor og grafikkort jo nok alligevel opgraderes til Diablo3.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar