lørdag den 17. december 2011

Ufrivillig blogpause

Det her er simpelthen løgn!
tænkte jeg her til morgen, da det gik op for mig, at min computer er gået død. (Dette indlæg er skrevet på en biblioteks-pc)

Jeg tror/er bange for det er harddisken, der er stået af, i hvert fald sker der ikke spor aktivitet på den ved opstart (og det plejer der ligesom!)

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, så jeg må "bare" undvære en computer i hjemmet indtil videre.... Hvis det er harddisken, der er gået, så har jeg jo nok mistet alt på den...alle billeder og ikke mindst skoledokumenter etc....den tanke kan jeg slet ikke forholde mig til lige nu (Sidste backup af fotos var en gang i sommers, og jeg blev ikke færdig med det.)

 Men det overlever jeg nok - medmindre en eller andet "guru" kan redde indholdet. Det værste er dog, at jeg slet ikke kan få adgang til min email....og dét er et problem, eftersom det jo hænder jeg får tilsendt en regning der en gang imellem....

 Tidligere kunne jeg kontakte min eks, der er computernørd, men ham har jeg kun meget sporadisk kontakt med i dag, så det er næppe en mulighed. Så, jeg aner altså ikke, hvad jeg kan gøre....andet end at købe en ny pc (Når jeg altså har fået sparet sammen til det - om et par måneder) og starte forfra. Jeg skal da lige love for at de sidste måneder af 2011 bider mig i r****! ØV.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar