fredag den 30. december 2011

Seletræning - dag 11

Træning og træning er nok så meget sagt nu, da de forlængst har vænnet sig til selen. Ikke at de er blevet begejstrede for dem, de ville da helst være fri.

 Ikke desto mindre er den sikker hver gang jeg tager selerne frem; så kommer de drønende og Felix begynder straks at spinde og de nærmest står og tripper utålmodigt, mens jeg får jakken på :o)

 I går opdagede de for første gang, at der også var FUGLE i haven - og blev helt elektriske :o) Indtil da havde de haft nok at gøre med at snuse og undersøge.

 De første par dage var det Felix, der tog føringen, men indenfor de sidste dage er det klart Quintus, der er blevet den mest opdagelses-syge. Det er forøvrigt også ham, der lige nu står og mjaver foran vinduet, fordi han vil ud - IGEN...!

 De kommer udenfor to gange om dagen; om formiddagen og om eftermiddagen, hvor det begynder at blive mørkt....dét er meget spændende! Når jeg begynder at arbejde igen, bliver det dog kun til eftermiddagsluftning, jeg har ikke tid om morgenen.

 Ulempen ved at lade dem komme ud allerede nu (inden haven er indhegnet) er selvfølgelig, at de vil mere og mere ud, men de må altså væbne sig lidt med tålmodighed, før de kan få lov til at rende ud, når det passer dem. Forhåbentlig en gang til april.

 Fordelen er naturligvis, at de vænner sig til at være ude og at de bliver stimuleret på en måde, som indendørs lege ikke kan hamle op med. Derudover gør det dem også noget trættere, hvilket er ganske praktisk, når jeg nu gerne vil sove ;o)

 At de så stadig forsøger at vække mig 6.30....det har jeg ikke fundet en løsning på endnu :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar