fredag den 12. april 2013

Træt

Lang dag, har slet ikke haft tid til havetanker, det råder jeg bod på i morgen.
Dagen i dag (igår er det nu...) gik med at deltage i den store demonstration i København, men - måske - mere om det, når jeg har sovet.
Godnat.

6 kommentarer:

 1. Ja så kan jeg godt forstå at du er træt... Der skulle ha´ været omkring 70.000 lærer :-) Håber I havde en god oplevelse. Jeg kendte en 6 - 8 stykker der var med. Jeg er leder i en Fritids- og Ungdomsklub men vi er ikke berørte af konfliktet, vi har kun de samme børn/unge :-)

  Rigtig dejlig fredag og nyd dagen, håber du kan komme lidt i haven i weekenden og gøre det du holder af :-)

  Mange kram OddStyle

  SvarSlet
 2. Vil bare sige at vi er flere der sympatiserer med dig og lærerne generelt som faggruppe og personligt gør det et stort indtryk på mig når jeg ser mange grupper af lærere rundt omkring der står og demonstrerer, når jeg kører til arbejde om morgenen. Særligt er jeg også forundret når jeg hører at KL's forhandlingsleder kan se frem til en betragtelig bonus og dermed har personlig vinding på spil, hvis det lykkes ham at forhandle en overenskomst hjem på KL's vilkår. Normalt ville man blive erklæret inhabil i sådanne sager, men der gælder jo som ofte andre regler for politikere.

  SvarSlet
 3. Det må have været en hård dag. Håber du snart får overskud til havetanker :)

  SvarSlet
 4. Oddstyle> jeg var vist mere træt end jeg regnede med. Orkede slet ikke at tænde computeren (Det skal lige siges, det er en stationær af slagsen.) jeg fik dog priklet en masse i går, så... :)

  SvarSlet
 5. JOC> TAK! Det luner at høre, for synes godt nok jeg må lægge ører til mere brok end normalt (og det siger ikke så lidt.)
  Jeg troede også det var løgn (og nej, det troede jeg egentlig ikke, da intet efterhånden kan overraske mig mere...!) da jeg hørte om hans bonus. Her til morgen læste jeg så også om lønfest hos chefer ansat i staten...det er f***** flot.

  SvarSlet
 6. Anette> Heldigvis kan man jo også tænke havetanker selvom man ligger ned.
  Har tilbragt de sidste par dage på langs, med havebøger :)

  Nå ja, og som sagt fik jeg så priklet og ompottet i går :)

  SvarSlet