mandag den 29. april 2013

Naturligvis...!

Første skoledag efter lockout.

Udtræk til afgangsprøverne: mit ene tyskhold skal op i mundtlig tysk. Derfor er jeg nødt til helt at droppe det fjerde tekstemne - har dog heldigvis læst nok tekster indenfor de andre emner. Mangler dog lige at læse to tekster.

Fakta: Har 4 lektioner med klassen inden de skriftlige prøver. Indenfor de fire lektioner SKAL alle 21 elever nå at lave en disposition til prøven med tekstopgivelser.

Et arbejde de normalt har hele april måned til. Det klarer de fleste elever fint, men der er altid et par stykker, som skal holdes konstant til ilden. De får godt nok temmelig travlt nu - og jeg med - at være efter dem...!

Uden disposition kan de ikke gå til prøve - og det er mit ansvar at de afleverer! (Jeg plejer at sørge for at elevernes deadline er 10 dage før min til kontoret....den mulighed har jeg ikke i år. Det skal nok blive sjovt.)

Jeg har hele to lektioner EFTER de skriftlige prøver inden sidste skoledag til at nå at få godkendt dispositionerne OG til at repetere emnerne, nå ja..foruden at gennemgå de der 2 tekster...

Eftersom jeg skal ud som beskikket censor, ligger tyskprøven sikkert som en af de allerførste prøver i starten af juni.

Ved ikke om jeg overhovedet skal/må give ekstratimer. Vi er nemlig ikke nået ned under minimumstimetallet for humanistiske fag - på trods af en måneds lockout - da timerne ikke opgøres pr. fag, men pr. blok (humanistisk/naturfaglig).

Desuden er spørgsmålet selvfølgelig også, hvornår jeg overhovedet skal lægge de timer...der er ikke megen tid at tage af.

Det er sandelig en spændende tid.

Når desværre ikke at læse blogs her til aften - jeg skal have lavet noget prøveforberedelse... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar