torsdag den 25. april 2013

Regeringsindgreb i dag?

Rigtig meget tyder på det..

Ergo burde jeg jo så være glad over atter at måtte komme på arbejde...

Hm...tja...men har det nu temmelig ambivalent med et indgreb lige nu.

Det kunne jo tyde på - eftersom Antorini har udskudt de skriftlige afgangsprøver uden at give nye datoer - at de skal afholdes om en/to ugers tid...

I så fald håber jeg faneme (undskyld!) ikke nogle af mine tyskhold skal op i skriftlig tysk!

De mangler jo hele april måneds forberedelse!

Så snakker man godt nok om, at lærerne må "indhente noget af det forsømte" om aftenen/om lørdagen, men det bliver vist temmelig begrænset, HVOR mange timer jeg må sættes til overarbejde, eftersom jeg allerede underviser 27 lektioner om ugen.

Arbejdstidregler sætter grænser for ekstra arbejde efter lockout

Da jeg - af erfaring VED, at rigtig mange elever faktisk giver den en ekstra skalle i april (Der er også nogle, der IKKE gør!) så kommer det helt klart til at gå ud over deres karakterer...

Jeg må også skære i deres pensum (men det skal jeg vel først have lov til af ministeriet...) eftersom vi ikke er færdige med at læse det sidste emne endnu...!

En af de positive ting er  selvfølgelig, at jeg så "kun" skylder 20.000,- frem for det dobbelte eller mere.

Men apropos lønnen, så skulle det overhovedet ikke undre mig, hvis vores løn for mandag d. 29/4 + tirsdag d. 30/4 først bliver udbetalt med majlønnen. Ligeså med den ekstra feriegodtgørelse -  med begrundelsen at det er "administrativt for bøvlet at udbetale mellem to lønperioder"...eller noget i den stil. Det ville være SÅ typisk en handlemåde for kommuner! Hvis de KAN genere dig, gør de det!

Jeg har SLET ingen tiltro til "systemet" mere. Overhovedet.


Opdateres, når jeg har fået kendskab til indholdet af indgrebet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar