onsdag den 17. april 2013

Der kan man bare se

Jeg vidste godt jeg havde blå anemoner (Mon ikke det er de der Balkan-anemoner? Billede nederst i indlægget) i haven, men de hvide, dem har jeg altså ingen af....troede jeg.

En lillebitte en er dukket op i Flammebedet. Den får dog lov til at blive stående, indtil bedet alligevel skal omlægges. Ingen grund til at forstyrre den før.


Krokus og tulipaner i en af mine gamle tønder (Også her er jorden sunket gevaldigt i løbet af vinteren...!)
Krokus hedder 'Cream beauty'... Eller rettere, de er KØBT som 'Creme Beauty'....synes godt nok den cremegule farve brillerer med sit fravær...

Det er ALLE 200 'Creme Beauty' krokus, der er hvide. Jeg har ikke noget imod hvide krokus, men havde jo ligesom bestilt 'Creme Beauty'.....

Jeg har naturligvis tænkt mig at kontakte Bulbi, hvor jeg købte dem - men venter da lige og ser om mine tulipaner er de rigtige - eller ej...!


 De købte 'Pickwick'-krokus er dog rigtige nok (også købt hos Bulbi). Her er gruppe, der står i surbundsbedet og pynter.


Min rabarber begynder for alvor at røre på sig nu :)


Opdagede også lige at en af pelargonierne har fået en knop :)


Her er det min smukke blå storkenæb, der er ved at vågne.


Hornviolerne lyser så fint op på terrassen - et dejligt syn.


...og her endnu en lille billedcollage med dejlige forårsblomster.

Jeg laver ikke så meget havearbejde i dag, da jeg er lidt træt efter i går - og desuden skal være frisk til foredrag i aften :)

Men - jeg har da fået klippet lidt ned i forhaven, bl.a. min Miscanthus.

2 kommentarer:

  1. Det var da irriterende med de krokus der ikke er den rigtige farve. Jeg kan huske at Jesper fra 9haven.dk havde præcis det samme problem for 2 år siden. Han havde også bestilt creme beauty og vist nok fra det samme sted, men han endte også op med rent hvide krokus. Jeg ved ikke hvad de fandt ud af i kompensation, men det er da lidt øv at få nogle forkerte, hvis det er nogle andre man har købt.

    SvarSlet
  2. Korrekt mht. Jesper. Det var hos ham jeg læste om bulbi og fordi han havde fået løg, turde jeg godt bestille hos dem.

    Mht. krokusfarven regnede jeg jo ikke med, at det ville gentage sig...Haha...

    Mener han fik lige så mange creme beauty tilsendt, som han havde bestilt.

    SvarSlet