mandag den 27. december 2004

Ikke før til næste år!

Da jeg ikke kunne tage mig sammen til at komme ud ad døren noget før for at få handlet, fik jeg lov til at køre i temmelig koldt vejr. Desuden mørke og en formidabel tåge. Godt jeg kun skulle køre godt 7 km i alt. Nå, men jeg fik handlet for sidste gang i år! SKØNT!

Hvis jeg har glemt noget er det altså bare ærgerligt - jeg gider ikke udenfor før næste år. Fuglefodring/ud-med-skrald/post-afhentning undtaget. 

Der blev slæbt hjem til den store guldmedalje - dét må siges om 45'eren; der kan dælme være meget på sådan en bette tingest :o)

Foruden "hyggemad" til kattene er jeg nu velforsynet med mælk, gær, mel, smør, bulgur, tomatjuice, kikærter, bacon, dild, purløg, persille, kvark, tomater, champignons etc. etc.

Som det fremgår af ovenstående ses det tydeligt, at jeg har fået mig en vegetar-kogebog ;o) Så kan det måske undre nogle, at jeg ikke har købt flere grøntsager.

Det har sin simple forklaring; jeg får nemlig levering fra Årstiderne på fredag; Den sædvanlige Mix-kasse og Fiskekassen. Derudover - som enkeltkøb - en Basis-kasse.

Jeg glæder mig til at få alle de grøntsager indenfor døren - så skal der laves mad i stride strømme - lækker mad :o) Godt jeg har ferie t.o.m. d. 9. januar!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar