søndag den 28. februar 2010

Feriefuser

Man kan vist roligt sige, at vinterferien 2010 har været noget af en fuser.

 Der var ikke den ting jeg ikke skulle nå i løbet af ferien.

Først og fremmest en masse skolearbejde - men også en del ud-af-huset-aftaler:

 Mandag/tirsdag skulle jeg have været til tandlæge i Skåne, men måtte aflyse fordi maven slet ikke ville som jeg. Desuden var halsen ru, hvilket tydede på en kommende forkølelse. Forkølelsen lod dog vente på sig, så onsdag tog jeg på den længe planlagte shoppetur til Helsingborg med veninden.

De første mange timer gik det fint nok, men sidst på eftermiddagen begyndte jeg at få det skidt. Den lurende hovedpine trådte helt frem på scenen og jeg havde jo ingen piller med.

 På færgen hjem var der så kvalmende varmt, at vi tilbragte overfarten ude på dækket. I toget på vej hjem fik jeg det ikke bedre, tværtimod, så jeg havde fundet en pose frem, hvis nu...

 Det slap jeg da heldigvis for, men jeg var godt nok lykkelig, da jeg endelig var hjemme efter 2½ times transport. Jeg fik slugt et par piller og efter kort tid fik jeg det noget bedre.

Ikke desto mindre valgte jeg alligevel at gå tidligt i seng; jeg skulle jo - endelig - til frisør dagen efter.
Da jeg vågnede tidligt torsdag morgen, var jeg godt klar over, at det frisørbesøg ikke blev til noget. Nøj, hvor jeg snottede, hostede og harkede... ... og det har jeg så gjort lige siden! I dag har jeg for første gang en smule luft igennem næsen en gang i mellem.

Til gengæld har jeg fået en prop i venstre øre og kropstemperaturregulatoren er stadig i udu, så det bliver vist også sofaen de næste par dage :o(

 Det var fan*** ikke sådan jeg havde regnet med at skulle "holde ferie". ØV.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar