lørdag den 20. februar 2010

Første feriedag

.. og jeg havde glædet mig til at kunne sove længe...og hvad skete der?

 Jeg vågnede 6.24 og var frisk som en havørn! Okay, det er da en hel time længere end normalt, men alligevel...! Så kunne jeg lige så godt stå op og komme i gang med dagen. 

Jeg har en hel del på skole-to-do-listen, der skal nås i ferien, men det gider jeg altså bare ikke i dag, kan jeg mærke - det var ellers planen, at hele lørdagen skulle bruges til det.

 Til gengæld har jeg lyst til at komme lidt videre i dejunking-projektet... og det må jeg hellere udnytte. Dagens dejunking-projekt hedder "Farvel til det babytøj, der aldrig blev brug for".

 Da jeg var i tyverne begyndte jeg at producere en masse babytøj. Jeg strikkede vist endda hele tre små bluser! Meget af det har jeg efterhånden givet væk, men der er stadig en fyldt kuffert tilbage.

 Jeg fik jo ikke brug for det selv - og nu gør jeg da slet ikke, så det er da klart noget af det, jeg skal/vil skille mig af med, så jeg får reduceret mit habengut.

 Første del af projektet hedder vask + tørring af tøjet, så det vil jeg gå i gang med lige om lidt. Hav en god lørdag formiddag derude.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar