torsdag den 25. februar 2010

Ikke helt på toppen - i Helsingborg

Under alle omstændigheder skulle jeg ud ad døren i går morges, da jeg skulle til tre-måneders-tjeck efter mine operationer.

Tjekket gik fint og bagefter kørte jeg så til Helsingør, hvor jeg mødtes med veninden og vi tog færgen over til Helsingborg.

 Det lykkedes mig at holde pungen i lommen mange flere gange end sædvanligt - takket være mit dejunking-projekt - men selvfølgelig, fristes jeg til at sige, kunne jeg ikke helt holde mig i skindet. 

Efter godt og vel 2½ times shopping i byen, havde jeg "kun" købt ni nøgler garn (Jeg mangler jo helt klart garn...! Psst... jeg havde altså ikke noget mohair, vel?!) i Garn-City og en enkelt lille "kattemagnet".

 

 Sulten stillede vi i "Ebbas Fik", hvor burgerne serveres i papbiler:

 

 En sjov ide, men lidt ressourcespild, som veninden sagde.

 

 I Lagerhaus lykkedes det mig at undgå at indkøbe både lys, servietter, bakker, dimsedutter og andet "skrammel", men gavepapiret kunne jeg bare ikke lade være med at købe. (Det er ellers ikke fordi jeg mangler gavepapirruller... men...!) Trøster mig med, at rullerne jo bliver opbrugt efterhånden :o)

 

I Pressbyrån måtte jeg også lige indkøbe lidt lekture.

Det tyske "Bastel"-blad Lena indeholdt også et tyndt blad med strikkeopskrifter (Sabrina). Så faldt jeg over et svensk genbrugsblad; "101 ideer" - og det måtte jeg bare lure i.

 Til gengæld undgik jeg at indkøbe både Jamie Olivers blad, Cucina Italiana og Everyday, selvom det da var fristende. 

Strikkemagasinet indkøbte jeg i Hovedbanegårdens kiosk på hjemvejen. Alt i alt var det en hyggelig tur - og jeg slæbte ikke så meget junk med hjem.

 Helbreddet kunne dog være bedre. I dag hoster, harker og snotter jeg.

Hovedpinen lurer og leddene er lidt ømme, så min tur til frisøren (En meget tiltrængt en af slagsen; det er fire måneder siden sidst, hvis ikke mere!) måtte jeg droppe. ØV.

 Dagen i dag vil derfor hovedsagligt blive tilbragt foran tv'et. Øv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar