lørdag den 1. oktober 2011

Havearbejde på antihistamin

Så prøvede jeg at nuppe en enkelt antihistamin inden jeg gik i haven i dag, for så kunne det jo være jeg kunne slippe for den enerverende nældefeber.

Nu er det jo ikke hver gang jeg går i haven jeg får nældefeber - "kun" hver 2./3. gang, men det er nu også rigeligt - så jeg ved jo ikke, om jeg ville have fået det i dag, hvis jeg ikke havde taget antihistamin. Men hvor jeg nød IKKE at slå ud over hele kroppen :o)

 Efter godt og vel et kvarter i haven, kløede det lige kortvarigt i nakken - og så ikke mere. Ingen udslæt nogen steder :o)

 Så, jeg nupper altså også lige en enkelt antihistamin inden jeg går udenfor i morgen!

 Dagens havearbejde (ser ikke ud af meget på skrift, men tager sin tid):
  • Græsset i surbundsbedet - med græstrimmer
  • Rhododendron + hortensia luget
  • Nedfaldne blade samlet og lagt i omkring planterne

  • Luget langs alle buksbomhække
  • Luget alle buksbom-børn
  • Flyttet buksbom-børnehaven


Flere af de små buksbom har fået små lysegrønne skud. Hvert "barn" består af 3 stiklinger, heraf har jeg fjernet 2-3 stykker i alt, da de var gået ud. Det er ikke meget, så jeg har stadig 70 buksbom-"børn". Så må tiden vise, om de alle overlever vinteren. Nu står de ihvertfald på deres blivende plads (indtil udplantning) - jeg mangler kun at pakke ind i fiberdug - men det er det jo alt for varmt til endnu. Slutteligt fik jeg sat min nyerhvervede lyng og vindhekse i krukker. Planen for morgendagens havearbejde er at få ryddet op i det lille skur og så bagefter på den lille terrasse og flisegangen. Det ligner noget, der er løgn lige for tiden. Derfor intet foto *G* Hvis jeg har mere tid skal de gule krokus fra min gamle have gerne i jorden, da de er begyndt at spire.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar