søndag den 17. marts 2013

Ildkat.dk er gået i sort... eller rettere HVID

Jeg har givet udtryk for det adskillige gange - kan dog ikke henvise til nogle indlæg pt. - og desværre fik jeg ret:

At det ville gå i kage, når jeg opdaterede (=FORSØGTE) at opdatere til den nyeste udgave af WordPress.

I går skrev jeg jo, at Surftown havde bedt mig opdatere snarest, da de ellers ville være nødsaget til at lukke for adgangen til min blog, pga. store sikkerhedsmæssige huller i den WP-version jeg brugte.

Derfor tog jeg en kopi af hele mit bibliotek på ildkat.dk i går aftes og her til formiddag klikkede jeg så på Opdater....
...downloadede zip-filen, pakkede den ud...og uploadede hele svineriet til mit website...

...som derefter kvitterede med at gå helt i hvidt.

Ingen login-side, bare en blank hvid side....

Har kigget og kigget på filerne, der ligger på websitet, men jeg fatter NADA af php-sproget. Sidst jeg rodede med det tekniske på min blog, brugte jeg html...og en smule css... Mere rækker min viden ikke til.

Jeg skrev allerede til support i går, men om de kan hjælpe mig, aner jeg ikke.

Det værste ved det her, er at jeg ikke har nogen som helst anelse, om jeg nogensinde får de sidste ni års skriverier igen. Ved godt de ikke er VÆK, som i slettet, men hvis jeg ikke kan få adgang til dem igen, er de jo MISTET.

Det er nok det mest frustrerende ved det her...nå ja...og så det faktum, at jeg ikke mere kan finde ud af "computersprog"...det har jo ændret sig en hel del siden jeg godt kunne finde ud af at lave hjemmesider (Omkring årtusindeskiftet!)


UPDATE: Har nu hørt fra support - de har slået fejlfinding til, så nu er siden ikke helt hvid mere - men jeg er nu ikke blevet meget klogere...6 kommentarer:

 1. Jeg fandt dig :) Øv hvor er det irriterende, når det driller, og det er desværre ikke for almindelige mennesker at finde ud af det. Håber du får det hele igen alle 9 år.

  SvarSlet
 2. Hej

  Ja, det håber jeg saftsusemig også. Trøster mig med at alle filer stadig ligger på ildkat.dk - men jeg skal vist have fat i en WP-haj - og sådan en kender jeg ikke lige...

  SvarSlet
 3. Dejligt du er på blogger. Sætter dig på blogrollen - så er du kørende.
  Mon ikke det kommer op at køre med Wordpress igen?

  SvarSlet
 4. Jeg er godt nok ikke helt tilfreds med den måde Blogger er sat op på, men skal jo lige lære sitet at kende.

  Der giver WP en mere råderum, MEN jeg må også erkende, at jeg ikke er nogen kodehaj....så det er da fristende bare at blive her - og viderelinke til ildkat.dk...når jeg altså har fået den op at køre igen...

  Men, skal jo ikke tage stilling til det endnu. :-)

  SvarSlet
 5. Efter vi er flyttet i hus og jeg prøver at få sat skik på det vildnis af en have tidligere ejer efterlod læser jeg med på din blog. Blev så trist da din opdatering gik galt. Er glad for du har lavet en nødblog :-)

  Kender du http://wp-danmark.dk/forum/ ? De har reddet mig dengang jeg bloggede. Meget søde Wordpress hajer!!

  SvarSlet
 6. Hej Stine og velkommen til min blog :)

  Nej, jeg kender faktisk ikke det site. Kunne være jeg skulle prøve at få forfattet et indlæg, hvor jeg forklarer mit problem - efterhånden temmelig omstændeligt, da jeg jo snart har prøvet alt muligt.
  Først skal jeg dog til en af de få have-HADE-opgaver; at vaske udestuen...ARGH...men det bliver så pænt og lækkert bagefter.. :D

  SvarSlet