mandag den 25. marts 2013

Ups..

Kom lige til at smutte en tur forbi Klematis...

...og inden jeg havde set mig om, havde Dankortet været i brug...og jeg modtog en kvittering på min bestilling af "Tante Grøns Have"...

Nogle gange går ting godt nok meget hurtigt ;-)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye erhverelse, håber du bliver glad for og have aktiveret dit dankort, mit har lige været i brug til Pæoner og iriser uhm bare vi så også kunne komme i haven. men du skal jo læse så det gør vel ikke helt så meget at foråret er meget sen på den. Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hej Helle

  Jo tak, men jeg må nu væbne mig lidt med tålmodighed, da den først udkommer d. 11. april, men ved at bestille den nu, regner jeg da med at modtage den på dagen :)

  Mht. vejret så er det jo slet ikke den slags påske man som haveejer kunne tænke sig. Godt nok er sneen begyndt at smelte, men der er saftsuseme meget af den endnu..

  Jeg benytter derfor tiden til at passe mine frølinger, læse nogle bøger (ikke nødvendigvis havebøger) og få lavet noget nyt undervisningsmateriale til min 3. klasse (engelsk) Et eller andet skal jeg jo foretage mig. I dag får jeg dog besøg af haveveninden, det skal nok blive hyggeligt. Hav en god dag.

  SvarSlet
 3. Det var da en god ide:-) Jeg overvejer også stærkt, at bestille den.
  Må du godt arbejde når vi nu ikke må komme på arbejde efter påske? Eller er du en af dem der er tilbage:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 4. Hej Lene
  Nej, jeg må ikke arbejde, men må heller ikke blive hjemme....skal møde hver dag 8-14/15 og lave diverse happenings....hvilket jeg IKKE synes er fedt. Det er ok jeg skal deltage i møder, men de der happenings...
  Jeg får jo ikke en gang løn, men får lov at LÅNE mine egne penge, der skal betales tilbage med renter....!
  Hvad med dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal også møde hver dag, nogle dage til 12, men så er der også forskellige ting senere på eftermiddagen. Om morgenen skal vi møde foran skolen for at vise vi gerne vil arbejde:-)
   Jeg har det også lidt anstrengt med de forskellige happenings, det er ikke lige mig at stå og vise mig frem. Det får nok ikke lov til at gå længe inden der bliver et indgreb, som jo nok er helt på KL´s side så må vi se om der er nogle af de andre der reagerer på det, det kunne man jo godt tro.

   Slet
 5. Glæd dig Esther.... Har set haven og den er fantastisk - ligesom kvinden.

  SvarSlet