mandag den 18. marts 2013

Så nåede sneen til Stevns

Det er stadig finsne, der falder, men lur mig om ikke der ligger en dyne af sne i morgen tidlig... Derfor trænger jeg helt klart til lidt forårsbilleder:

I må forøvrigt lige bære over, hvis nogle af navnene er forkerte; det er lidt svært at huske dem alle, når jeg pt. IKKE kan tjekke i tidligere blogindlæg...!


Sidste år havde jeg 24 vibeæg - i år skulle der meget gerne dukke 124 styk op rundt omkring!


Krokus 'Grand Maitre'


 Botanisk Narcissus 'Rip van Winkle' - og korrekt, jeg har intet mod den gule farve :)


En af mine yndlingsforårsbebudere: Den blå scilla


Til sidst, krokus 'Blue Pearl'.

Ah - det gjorde godt :)

4 kommentarer:

 1. Hej Esther!

  Jeg er først blevet opmærksom på at din blog er flyttet nu desværre. Det var godt du fik frøene, jeg har også fået dine :) Jeg glæder mig til at så dem i weekenden og så bliver det spændende at følge hvordan det går for os hver især. Jeg synes altid jeg er nogle uger efter andre bloggere når det kommer til blomstring, så jeg tænker at jeg bor i et lidt udsat område mht. kølige temperaturer, så det bliver interessant at se om der kommer til at være forskel i udviklingen. Jeg skal selvfølgelig nok poste nogle billeder undervejs. Ligenu er stort set alle mine vidueskarme fyldte med frøbakker, men er sikker på jeg nok skal få klemt et par bakker mere ind :)

  Dine blue pearl krokus er super flotte. Jeg plantede selv nogle løg af dem for 2 år siden og synes de er helt fantastiske, de lyser nærmest helt op på lang afstand og man kan ikke undgå at se dem.

  SvarSlet
 2. Hej igen :)

  Jeg er nu først flyttet herover i søndags, så.. :) Hvad angår min blog, så er jeg i kontakt med support og har også fået en "opskrift" på hvordan jeg skal gøre...men det er noget af en omstændelig proces ..smide hele backup på igen og så ellers opdatere fra version til version...indtil jeg når den nyeste..., så det bliver - måske - i den kommende weekend at jeg kaster mig over det.

  Jeg er faktisk også begyndt at overveje - nu jeg er "tvunget" på blogger for en periode, om jeg måske skulle gøre som i "gamle dage"; at lade Blogger styre mit layout...men "sende" fra ildkat.dk...

  Om det overhovedet kan lade sig gøre; at implementere alle mine gamle indlæg i blogger.....jeg har mine tvivl...men, jeg må vel prøve mig frem....når jeg får tid.

  SvarSlet
 3. 124 vibeæg, det er godt nok mange. Har du sat 100 i efteråret?
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth

  Ja, satte 100 vibeæg... +

  Krokus:

  200 Cream Beauty
  200 Pickwick

  Tulipaner:

  100 Double Beauty of Apeldoorn
  100 Helmar
  25 Don Quichotte
  80 Willem van Oranje
  250 Queen of Night
  200 Spring Green

  (Godt jeg stadig har bestillingsmailen, ellers ville jeg ikke kunne huske dem alle...)

  En stor del af løgene er dog lagt i mine højbede, da jeg fik rygproblemer og derfor ikke kunne få klargjort de bede de egentlig skulle være i. Jeg har også givet omkring 50 stk blandede væk, men det er immervæk stadig ca. 1200 løg :)

  SvarSlet