torsdag den 2. juli 2015

Advarsel: Lykkefund-billedspam

Åh, den er bare SÅ fantastisk. Ingen tvivl om, at den er min absolutte YNDLINGS-rose. (Det er så også en af de få roser jeg har....hihi)

Der mangler stadig at udspringe rigtig mange blomster, men allerede nu dufter der himmelsk under buen.


9 kommentarer:

 1. Billedspam er HELT ok ;0) WOW!!

  SvarSlet
 2. Åh Esther. 1000 tak for dit billedspam. Hold da op hvor er den bare flot. Jeg er ikke så meget til Roser, men har en på ønskelisten, og det er nemlig Lykkefund.
  Jeg har kigget ved min planteskole hvor jeg plejer at bruge mange penge, men de har den desværre. Og sidste dag jeg var inde at handle i et stort supermarked, som har en haveafdeling, kiggede jeg efter den, men heller ikke der, så jeg skal nok have gjort noget ved den tur jeg har tænkt mig jeg skal på. At besøge JAS, det kan være han har den.

  Men du må gerne spamme mere med sådanne herlige billeder.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Ja har den helt sikkert.
   Kh Lisbeth

   Slet
 3. Hvor er den bare smuk - nød virkelig dine billeder :)

  SvarSlet
 4. Den er så smuk, dejligt med alle de billeder, som giver mig forventninger om den lille pus jeg selv lige har plantet:-) Og til Kirsten Boutrup hvis du ser med, så har jeg også søgt den på et utal af planteskoler også bilkas, jeg endte ud med at bestille den hos Lundhede, god service og flotte planter (den kom med gls)

  SvarSlet
 5. Så flotte bilder av den, og det gjør ikke noe at du viser mange bilder av den! :) Gleder meg til min begynner for fullt også. Så stor din er, og så mange knopper den har! Den kommer nok til å blomstre lenge :)

  SvarSlet
 6. Smukt ser det ud, min er ikke så gammel, så jeg glæder mig til, at den også vil blomstre som din. Den står i skygge, så den er ikke i blomst endnu. Den klatrer op i en gammel hyld.

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot! Lige den rose forbinder jeg bare så meget med dansk sommer når den er på sit højeste - som den er lige nu :-)

  SvarSlet
 8. Wow Ester hvor er den kæmpe stor på så kort tid ...vidner om en der skal tæmmes hele tiden...og jeg vil egentligt gerne have den til at gå vandret....men det skal vist overvejes kraftigt..

  SvarSlet