torsdag den 9. juli 2015

Sommerferie = travlhed

Sidste fredag fløj vi en tur til Bornholm - det gør jeg jo hvert år for at opleve TV2 spille derovre, så det er ikke noget nyt :)

Vi var der naturligvis lige da der var hedebølge, og havde "fornøjelsen" af at overnatte i Rønne på årets første tropenat (lørdag)...pyh. Det var varmt.

Søndag eftermiddag var vi hjemme igen og så var turen kommet til sommerferiens store projekt: maling af loft, vægge og træværk i stue, køkken og gang.

Det lyder af meget - og det er det også - men eftersom de tre rum deler loft, så er det nødvendigt at male hele loftet på en gang.

Det der tager allerlængst tid ved sådanne projekter er ALTID klargøringen....pyh. Her bliver det også besværliggjort af, at vi ikke har plads til at pakke det hele ned (=ingen plads til kasserne), så derfor skal der males i etaper.


Indtil videre er loftet i alle tre rum malet 2x og det samme er væggene i køkkenet. I morgen skal træværket i køkkenet så males, ligesom alle skabe og skuffer skal rengøres.

Dernæst går vi i gang med stuen...pyh...det kommer nok til at tage det meste af næste uge også, men bare resultatet bliver godt, så går det nok.

2 kommentarer:

  1. Sikken en energi, det kunne vi godt bruge :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ved heller ikke helt hvor energien kommer fra....sikkert fordi jeg har ferie og virkelig forsøger IKKE at tænke job... :)

      Slet