søndag den 19. juli 2015

Sådan et male-projekt tager sin tid...

Endelig begynder vi dog at kunne se en ende på det. Vi er færdige med at male de store flader; loft, vægge og paneler og er begyndt at flytte tingene tilbage på plads.

Det bliver skønt at få sin stue tilbage, efter den har stået i "flytterod" de sidste to uger.

Noget af det første jeg fik sat på plads var mine havebøger:


Langt de fleste kasser er nu blevet tømt igen, men stuen er stadig ikke helt færdigindrettet. Inden vi kan blive helt færdige skal vi en tur i IKEA....

Nå, men nu var det faktisk ikke maleprojektet dette indlæg skulle handle om. Jeg ville egentlig bare vise et par billeder taget i haven her til morgen kvart over fem.

Der er et helt særligt lys og en egen stemning i haven på det tidspunkt.

'Nuit d'Ete' er helt fantastisk.


Det samme er 'Striped Volcano' som ses yderst til højre herover.


Det lyserøde bed er rigtig pænt i år, synes jeg.

Beklager det lidt slørede billede. Ipadens kamera var ikke helt tilfreds med lysbetingelserne så tidligt om morgenen.

Hav en dejlig dag. Nu vil jeg have mig en times tid på øjet inden jeg står "rigtigt" op :)

10 kommentarer:

 1. Hej.

  Kender du navnet på de gule roser? Dem kan jeg rigtigt godt lide, og lige nu går jeg og noterer hvilke træer, buske, blomster mm vi skal have i vores nye have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Martin
   Desværre kender jeg ikke navnet. Den er købt som en lille potterose i Brugsen for et par år siden, måske er den lavet af Poulsen Roser, men jeg ved det ikke.

   Slet
 2. Hej Esther.Elsker også de skønne morgener.........................kan gå rundt derude længe og spise ærter og hindbær.
  Kender godt det med at male indendørs og rode.Men man er jo glad for resultatet til sidst.
  Der ser skønt og frodigt ud i din have lige nu.........................men her synes jeg det er ret tørt alle vegne.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Jeg tror en stor del af frodigheden skyldes, den meget tunge lerjord jeg har. Den holder godt på vandet, tror jeg. Til gengæld er det ikke nemt at grave i...!

   Vi er færdige med at male, men det tager sin tid at komme på plads. Kærestens ferie er slut, så han har kun et par timer hver aften og han vil jo også gerne nå at slappe lidt af.
   Lige nu er vi (=han) ved at sætte stereoanlægget op. Det er en længere proces, da jeg endnu ikke har haft det oppe i den tid jeg har boet her.
   Så der skal findes plads til det...hænges højttalere op osv. osv... og det skal samtidig gerne se pænt ud...så det tager sin tid.

   Slet
 3. Maling tar tid, men det blir jo så fint etterpå!
  Flotte dahlia du har :)

  SvarSlet
 4. Der er et smukt lys på dine billeder. Jeg må indrømme at jeg ikke kommer i haven så tidligt ;-) Fortsat god arbejdslyst med stuen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana

   Jeg er normalt heller ikke i haven på den tid, men kattene vækker mig ret tidligt hver morgen og denne morgen, kunne jeg så ikke falde i søvn igen - og så kunne jeg lige så godt benytte mig af muligheden for at tage nogle tidlige morgenbilleder :)
   Her i sommerferien sker det dog mere end en gang at jeg er ude i haven allerede ved 6-tiden...ikke fordi jeg laver noget derude, jeg er bare derude :)

   Slet
 5. Jeg syntes godt nok du har gang i nogle håndværker projekter, har du/I ikke snart ordnet hele hytten og haven :o)
  Godt ser det ud og det er dejlige morgenbilleder, Dahlierne er vel nok smukke :o) Fnis..jegkommer nok til at have lidt flere til næste år :o)))
  Hlsner Fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha....ja vi har gang i en hel del.
   Hvad angår huset, så er vi ikke helt færdige endnu. Entreen og badeværelset skal også have en omgang, men det bliver på et andet tidspunkt...formentlig en eller anden weekend nupper vi badeværelset...og en anden entreen.

   Slet