onsdag den 25. maj 2005

Jeg er f****** sur!

Hvad pokker hjælper det med en deadline, når den ikke bliver overholdt?

 I dag var dagen, hvor de skriftlige opgaver senest skulle ankomme fra censorerne, så vi lærere kunne gå i gang med retteriet.

 De danske, tyske og franske stile samt 10. kl. matematik ankom allerede i sidste uge, men hverken de engelske stile eller 9. kl. matematik ankom i dag :o(

 Vi har deadline på mandag og den kan ikke flyttes. Karakterne skal afsendes tirsdag morgen.

 Så, i stedet for i ro og mag at kunne sidde herhjemme og begynde at rette stile her til aften og blive færdig i morgen formiddag, for derefter at forberede mig til mit censorat på fredag, kan jeg få lov til lige at bruge et par timer på at køre ind til skolen og hente stilene i morgen - hvis de da ellers dukker op!

Hvis stilene først dukker op fredag, bliver det rigtig sjovt, for jeg kan ikke nå ind på skolen inden weekenden pga. mit censorat og så må jeg bare sørge for "lige at rette" 22 stile på 1 time på mandag! Det skal nok give nogle "velovervejede bedømmelser". Fnys!

 Selvfølgelig overlever jeg at måtte lave om på planerne for det kommende døgn - det er bare dødirriterende - men jeg synes godt nok det er under al kritik at censorerne ikke sørger for at få sendt tingene afsted, så de ankommer i tide. (inkl. at tage højde for det faktum at PostDanmark til tider kan være temmelig sløve!)

 Sådan noget kan gøre mig edderspændt rasende; at skulle vente på at andre får sig snøvlet færdig, før jeg kan komme videre. Jeg HADER det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar