fredag den 27. maj 2005

Så forstår jeg sgu bedre hendes slingrende, usikre kørsel!

På vej hjem i tusmørket fra en aldeles hyggelig 1. træfdag kommer jeg kørende ad Hovedvej 6.

Der er ikke næsten ingen trafik, så har et fint udsyn, da jeg kun svagt kan ane baglygterne fra en bil langt foran mig. Inden længe er jeg dog nået op til bilisten, da vedkommende kun kører ca. 70 km/t - Jeg holder selvfølgelig den behørige afstand, såfremt i fald vedkommende skulle finde på "pludselige uhensigtsmæssige manøvrer" - og bemærker at bilen slingrer en smule fra side til side med jævne mellemrum...

 Da det bliver tilladt at overhale, er det selvfølgelig hvad jeg gør. Ikke på vilkår om jeg har lyst til at ligge bag sådan en usikkert kørende, god afstand eller ej. Under overhalingen drejer jeg hovedet let for at se hvad filan fjolset har gang i med dén form for kørsel... Det ville være synd at påstå, jeg blev overrasket over at se kvindemennesket sad og sms'ede!!

 Jeg har efterhånden oplevet mange bilister lave mange tåbelige, uansvarlige ting, at intet kan overraske mig mere - men hver gang jeg ser sådan et fjols bliver jeg edderspændt rasende, da det netop er fjolser som hende, der er skyld i mange færdselsuheld!

 Jeg overvejede at dytte ad hende, men kunne sagtens forestille mig, at hun så ville være blevet så forskrækket, at hun ville have tabt telefonen, bukket sig for at samle den op og samtidig være "kommet til" at dreje skarpt til venstre= lige ud i mig ... så jeg undlod og nøjedes med at få overhalet og lagt en betragtelig afstand til hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar