søndag den 7. oktober 2007

TV•2 må vige pladsen...

Min favoritplaylist er den, jeg har lavet med alle TV•2-sangene i min besiddelse. Det er ikke hver dag, jeg hører musik - men når jeg hører musik er det næsten altid den. Der er jo så mange sange, at det tager adskillige timer, før alle er blevet spillet.

Nu må TV•2 dog vige pladsen den næste uges tid- indtil jeg skal til Italien. For nu skal der sandelig lyttes til italiensk musik :o)

Jeg har også et lille forfængeligt håb om, at jeg ad den vej "genopdager" mit kendskab til det italienske sprog. Den gang jeg så småt gik i gang med det italienske selvstudium (før jeg skiftede job, vel at mærke!!) var musikken en af metoderne jeg brugte.

Jeg kan slet ikke tale italiensk - ikke endnu i hvert fald - men et par fraser kan jeg vel komme i tanker om.

Det ville jo ikke skade at kunne et par brokker, nu hvor veninden og jeg bl.a. har planer om at frekventere anbefalelsesværdige, romerske spisesteder, hvor tjenerne kun taler italiensk :o)

Desuden bliver det da lidt sjovt at kunne bestille på italiensk, på den Autogrill vi holder ved på vejen til Pompeji; "Vorrei un panino con formaggio e prosciutto, per favore..." :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar