lørdag den 21. juli 2012

Haveselskabets have

Selvom veninden og jeg begge har boet adskillige år i København, havde ingen af os nogensinde været i Haveselskabets Have....men flere gange i Frederiksberg Have....!

Utroligt, når de nu ligger lige op ad hinanden :o)
 

 Lige da vi ankom, smådryppede det en smule, men efter godt og vel fem minutter, holdt det op - og så holdt det faktisk tørt al den tid vi var der.

 

 Vores generelle indtryk af haven, var at den så velplejet ud. En del af buksbomfigurerne kunne godt trænge til en saks, men gartneren er nok på vej, for hækkene var nyligt klippede.

 

Det passede os forøvrigt glimrende at vejret var som det var. Det var faktisk helt perfekt; ikke for varmt og ikke for koldt og det betød også ikke ret mange mennesker i haven, så det var nemt at tage billeder uden folk på (bortset fra en enkelt gang).

Som sagt var vores generelle indtryk, at haven var velplejet.....det eneste bed, der faktisk stak ud - og ganske voldsomt endda - var deres "flammebed"....det var nærmest proppet til med vortemælk og anden ukrudt.

 

Men - eftersom det var det eneste bed, er det vel kun et spørgsmål om tid, før det også er luget igennem. Jeg fik dog en voldsom trang til at sætte mig på knæ og fjerne vortemælk....men da man ikke må berøre planterne, måtte jeg jo hellere lade være ;,o)

 

 Herover: En meget smuk buksbomhæk i rosenhaven. Nedenfor: Jeg er ret vild med den meget blå tidsel, så skal have fundet ud af hvad den hedder.

 

Alt i alt var det en meget interessant havetur og det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager en tur derind. Adresse: Pile Alle 4, Frederiksberg....gratis adgang

Ingen kommentarer:

Send en kommentar