tirsdag den 10. juli 2012

Ventetid

, jeg har slet ikke lavet spor i haven i dag - lige bortset fra at tage en buket ind. Faktisk den første deciderede buket fra min have.

Har af og til taget en enkelt blomst, der var knækket, men ellers ikke. Jeg har slet ikke kunnet nænne at klippe blomster for at tage dem med ind - heller ikke selvom jeg jo godt ved, at en hel del blomster, blomstrer endnu mere, netop ved at blive klippet...! I særdeleshed lathyrus.

 Det meste af dagen er tilbragt i sofaen med en stak havebøger, lånt på biblioteket. To af dem er læst fra ende til anden, bl.a. Dalbys "Hemmelige haver". Nu er jeg i gang med "Tasha Tudors have" og bagefter venter så "Den engelske have"....

 I løbet af i morgen eller torsdag - håber jeg - skulle jeg gerne få leveret det sidste ton skærver, så jeg kan blive færdig med det tunge arbejde. Dernæst skal jeg have ryddet op i "køkkenhaven" - og have ordnet plantebordet, der lige nu flyder med potter etc.

Godt jeg har sommerferie - og så er jeg - modsat så mange andre - faktisk ikke så ked af vejrudsigten for de næste par dage....for jeg får alt andet lige lavet en hel del mere i haven med temperaturer under de 20 grader :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar