fredag den 11. marts 2016

Var det noget med et Birgit Helbo-foredrag?

Torsdag d. 7. april skal jeg egentlig til blomsterbindingskursus (som jeg har betalt en hel del for)... men jeg ville godt nok også gerne høre Birgit Helbo.

Jeg købte hendes bog "Til nytte og nydelse" dengang den udkom i 2013 og jeg stornød at læse den og blive inspireret af de smukke billeder og eftersom hun i foredraget tager udgangspunkt i netop den bog, så er jeg virkelig kommet i noget af et dilemma.

Jeg tror, jeg vil lade tilfældet råde, forstået på den måde, at det kommer an på, hvad vi skal lave til blomsterbinding den aften (Det får jeg at vide gangen før) for hvis det er noget, jeg ikke synes er vildt interessant, så tager jeg til foredraget...

Hvis du har tid/mulighed til at høre Birgit Helbo, så følger flere oplysninger herunder:
Der er sund fornuft og god økonomi i at bruge noget af havens græsplæne til grøntsager og andre spiselige afgrøder. 

Hvis man samtidig kan gøre køkkenhaven lige så smuk og attraktiv som prydhaven, får man en ekstra gevinst. Det vidste franskmændene, som blandede bær, blomster og krydderurter med grøntsagerne og kaldte køkkenhaven en potager. 

Med afsæt i sin bog “Til nytte og nydelse” vil havearkitekt Birgit Helbo vise billeder og fortælle om smukke køkkenhaver, hun har mødt på sin vej samt giver tips til, hvordan du selv kan etablere en dekorativ og nyttig køkkenhave.


Dato og tidspunkt
Torsdag, 7. april 2016 - 19:00
Pris medlem/ikke medlem
60/80
Billetter kan købes på Billetto eller ved indgangen.

Adresse:
Køgevej 131
Vilvorde - Roskilde Tekniske Skole
4000 Roskilde
Danmark

Arrangeret af afdeling/kreds:
Roskilde-Køge
Email:
roskilde-koege@haveselskabet.dk
Haveselskabet Roskilde-Køges Facebook-profil

Info: Eftersom jeg nu er en del af Roskilde-Køge Afdelingens bestyrelse, vil der fremover dukke arrangementer op i indlæg her på min blog. Jeg er nemlig overbevist om, at mange af arrangementerne kan have jeres interesse. Man behøver jo ikke være medlem af  Haveselskabet for at deltage - omend det da ikke gør spor, hvis du/I er ;).

2 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig spændende, jeg har set alle de gamle lokal-tv udsendelser med Birgit Helbos, hun er meget inspirerende. Tak for information, jeg er ikke så god til at følge med i haveselskabets arrangementer i Haven.

    SvarSlet