onsdag den 30. december 2009

Bagud - og alligevel med

Den lettere kryptiske overskrift skyldes mit igangværende rengøringsprojekt herhjemme.

 Jeg er bagud, fordi jeg ikke nåede alle de rum, jeg havde planlagt i går - og jeg er alligevel med, fordi jeg fik ordnet nogle ting, der længe har trængt til en kærlig hånd (ex. oprydning i mit tøj) Så alt i alt går det okay.

 Det kan man så ikke sige om min "belønning" i går aftes; jeg fik ikke syet en disse og det er helt min egen skyld; Da jeg forrige sommer gjorde hovedrent i hele hytten, ryddede jeg også op i alle mine håndarbejdsmapper. OG da jeg dengang slet ikke syede, og heller ikke regnede med at komme i gang igen, så jeg ingen grund til at beholde min store mappe med diverse mønstre på BØRNETØJ...!

 Jeg kan stadig huske, hvordan jeg stod og hev den ene side efter den anden ud af mappen og derefter smed dem i papircontaineren...! Bunken var ti cm høj, så det var rigtig meget, der røg ud.

 Det er så ris til egen r** nu, for i går aftes stod jeg jo og manglede et mønster til et par hygge/joggingbukser str. 94/104 cm...!

 Det lokale bibliotek har først åbent igen til næste år, så jeg må se, om jeg kan være heldig at finde et eller andet blad med et mønster i, når jeg nu senere i dag skal ud og handle (Medmindre vejene er glatte). Nøj, hvor irriterende, altså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar