fredag den 18. december 2009

Den pokkers skulder

Udover alt det andet l*** af både den ene og den anden slags, der er væltet ned over mig de sidste par uger (Svimmelheden fx. som jeg stadig har glæde af - dog i meget mildere grad end sidste søndag) har min venstre skulder siden i går, besluttet at gøre rigtig ondt.

Den har længe været en smule øm, men ikke så det generede synderligt. Bare det at løfte armen en smule koster nu overvindelse, da jeg jo ved, det gør nas. Jeg kan selvfølgelig lade være med at løfte armen, men prøv du at tage tøj på uden at bruge den ene arm - det er nærmest umuligt at tage en bluse på.

 I nat tvang jeg mig selv til kun at sove på højre side eller på ryggen, selvom min yndlingssovestilling er at ligge på venstre side! Det lader til at have hjulpet en smule, så hvis jeg nu de næste mange nætter undlader at sove på venstre side er der vel håb om, at det holder op.

 Ellers må jeg jo en tur forbi en kiropraktor. Det bliver i så fald først når vejene atter er mc-farbare. Indtil skulderen er i markant bedring må jeg også minimere mine kreative udfoldelser - og det er næsten det værste!

Jeg har allerede begyndende abstinenser. ØV!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar