søndag den 13. december 2009

Oh well...

...Det er jo muligvis min krops måde at fortælle mig, at jeg skal slappe af. Min svimmelhed er her stadig. Også når jeg sidder helt stille. Den bliver værre, når jeg bevæger mig. I særdeleshed, når jeg har lagt mig ned og vil vende mig...argh... så bølger kvalmen frem, for atter at gå i dvale, når jeg holder kroppen stille.

 Som om svimmelheden ikke er nok, så har jeg også ret ondt i venstre skulder. Det begyndte i går aftes, det føles som om jeg har sovet forkert på den og alligevel anderledes. Jo, det går skisme godt her i hytten...! I det hele taget temmelig mystisk. Derfor ringede jeg til vagtlægen...
Det er formodentlig tale om en virus på balancenerven. Det kan være væk i aften, eller om et par dage. Du må ikke køre bil/mc sålænge du er svimmel.
Ikke lige det svar jeg havde regnet med. Har efterfølgende googlet virus på balancenerven - og tror altså ikke det er det, for jeg har ikke kastet op - godt nok har jeg kvalme - men jeg kan godt stå og gå - er "bare" svimmel.

Men okay, hvis jeg presser kroppen med vilje, skal jeg nok komme til at kaste op.... så det undlader jeg. Jeg HADER at kaste op. Men jeg er nu godt klar over, at der er et eller andet med min balance. Læste et eller andet sted at nogle mente det kunne komme af stress - og se dét lyder jo ganske sandsynligt i mine ører.

 For jeg er ved at brække mig (måske ikke lige det rette udtryk her. men..) over alt det "udenoms-skolearbejde som fx udtalelser" jeg skal nå foruden min almindelige undervisning - og jeg har slet ikke tid nok. Slet ikke når jeg skal bruge halvdelen af lørdagen på jobbet.

Godt nok et fint kursus, men alligevel. Men nu får jeg se, hvordan jeg har det i aften/nat. Hvis jeg stadig er svimmel, er det jo "nemt" nok: så hedder det sygemelding i morgen, jeg kan jo ikke "sejle rundt" på jobbet.

 Det passer mig bare rigtig dårligt, hvis jeg bliver nødt til at sygemelde mig. Jeg kommer bagud med undervisningen og får en masse hængepartier, der så skal indhentes på et senere tidspunkt. Forøvrigt går jeg på ferie fredag, så hvis jeg bare lige kan holde den gående fem dage, så går det ikke ud over jobbet. Jeg tror bare ikke det ønske går i opfyldelse.

 Nu vil jeg forsigtigt liste ud i køkkenet og se, om der er noget mad, der kunne friste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar