lørdag den 12. januar 2013

ARGH! Storcentre....nej tak!

Puh!

Storcentre under udsalg og undertegnede er IKKE en god kombination. ARGH!

Jow, det var da meget sjovt at gense sit "gamle" storcenter (=Lyngby) efter 16-18 år, selvom jeg overhovedet ikke kunne genkende ret meget ;o)

Men....når jeg nu IKKE er ret vild med hverken tøj- og/eller skobutikker, så er det altså belastende, at der er så mange af den slags butikker, der skal vades forbi - endda af flere omgange (Fordi jeg ikke kunne hitte rundt. Haha!) for at komme hen til de interessante butikker. =(Arnold Busck, Fona, Søstrene Grene, Panduro, Inspiration og Imerco)

For slet ikke at tale om VARMEN og de alt for mange mennesker....!
- Jamen, hvorfor så vade rundt i centeret overhovedet?

- Fordi jeg i julegave fik et gavekort til LC...!
Startede med Inspiration og Imerco. Kiggede efter en Scanpan-bradepande, men ingen af butikkerne havde noget som helst Scanpan, så jeg måtte gå med uforrettet sag (men slap i det mindste for betalingskøen!)

I hhv. Fona og Arnold Busck købte jeg filmene "Niceville" og "Kongens store tale". I Panduro fandt jeg nogle fine metalæsker, der vil egne sig glimrende til opbevaring af frøposer...og så anskaffede jeg mig Camilla Plums bog om køkkenhaven....og ENDELIG var gavekortet brugt op og jeg kunne bevæge mig ud i den friske og dejligt kølige luft og gå op til stationen og køre hjem :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar