mandag den 16. februar 2004

UF, kan ikke fordrage sådan noget....

Jamen dog, sikke jeg tager på vej og så lige fra morgenstunden af (ok - har lige set hvad klokken er - men er undskyldt med at have FERIE *G*)

Hvad er det så jeg ikke kan fordrage? Nemt at svare på; fulgte et link som Patricia havde i sin blog til et østeuropæisk adventurespil.

Det måtte jeg da lige kigge lidt nærmere på.."Høhø..det ser da sjovt ud - det må jeg lige prøve et par minutter......."

Første "scene" får jeg klaret ret hurtigt "Hey, det er jo sjovt, det her" - men så......! ARGH......så sker det, jeg bare ikke kan fordrage; Jeg sitter fast!!!

Ikke om jeg kan se logikken i hvad man skal i "scenen" med de 2-3 bjerggeder og skiløberen på taget, nu uden ski. HJÆÆÆÆÆÆLP! *GG*

 Næ, så er DiabloII LOD godt nok nemmere at finde ud af; Slå ihjel uden selv at blive dræbt.....for så skal du starte forfra på lvl 1 og det er ikke sjovt, når man lige har nået lvl 76 *G* - spiller nemlig kun hardcore :o)

Hm...nå...men det skulle da ikke undre mig, om jeg nu bruger al for megen tid på at gå og gruble over hvordan jeg får den )%/)&&%/ skiløber videre *GGG* Hvis der er nogen, der er nået videre, vil jeg gerne lige have et hint.. TAK! *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar