torsdag den 26. februar 2004

Sikke dog et par opløftende....

..oplevelser jeg har haft i dag :o))

 Dagen startede ellers ikke særlig opmuntrende;

Da jeg kom ind i stuen og fik kigget ud af vinduet var det hvidt over alt! ARGH....!! Ingen "selvkørsel" i dag - for risikabelt. ØV! "Jamen, så tager man da bare det offentlige..."....

Javist gør man da bare lige det.....nu er der bare lige det aber dabei, at jeg altså virkelig bor ude på landet - hvilket vil sige der er 3 km til nærmeste bus - der desuden kører i den modsatte retning af mit job! *G* - og nærmeste togstation er 6 km væk!

Det er altså temmelig dyrt i taxi at køre til stationen (2x 100 kr), men har jo måttet gøre det et par gange i januar :o( Men SÅ skinnede solen på mig - ja altså ikke bogstaveligt - for min aldeles flinke nabo skulle alligevel en tur "i byggemarkedet" og det kunne han da godt lige afpasse med at det passede med mit tog :o))))

...og jeg skulle bare ringe, når jeg skulle hentes igen :o)

Det er godt nok det, jeg kalder nabohjælp :o))

I løbet af dagen begyndte sneen også at smelte igen, så der er håb om jeg kan køre til job i morgen på "normal" vis. *Krydser fingre*

Dagens anden store oplevelse var qua mit job. Alle lærere i kommunen var inviteret til "Fælles kommunal lærerdag" (bare titlen siger en del, ikk? *G*), hvilket plejer at betyde en masse lange, "inspirerende" (=læs søvndyssende) mundtlige indlæg med en smule brug af nogle kedelige PowerPoints.......sådan rigtig gaaaaaaab.... ....

Well.....sådan startede det også! Heldigvis er jeg indehaver af en høj sproglig intelligens (! *G*) og en rigtig god evne til at multitaske (dvs. lave noget andet, mens jeg faktisk hører (det meste) af det der bliver sagt) og kunne derfor roligt hengive mig til en lille leg.

Det er en leg jeg faktisk laver rigtig ofte, når jeg føler mig underernæret på det underholdningsmæssige plan (=læs: keder mig gudsjammerligt)

Reglerne for legen er ganske simple: Dan så mange ord som muligt af de bogstaver, der er i det valgte ord. (I dagens anledning selvfølgelig ord nuppet fra oplægsholdernes PowerPoints.) Bogstaverne må ikke "genanvendes", dvs, er der kun eet "e" kan man ikke danne ord med to "e'er". It's as simple as that.

 F. eks. dannede jeg af ordet regelstyring 44 ord. Der er sikkert mange flere, men da jeg ikke er indehaver af uendelig tålmodighed, skifter jeg til et nyt ord, når jeg efter 2-3 minutters "stilstand" ikke har kunnet finde flere.  

Institutioner gav 22 og dokumentation 31 ....og så var der pause - og stadig 2 (TO! ) timer tilbage af mødet....! ...og 1-2-3 var pausen forbi...og vi kunne gå ind til... .....endnu et oplæg - denne gang af 1½ times varighed - omkring samarbejde og kommunikation i en virksomhed/gruppe/team.

Allerede titlen antyder at forventningens glæde var rigtig stor...ahem... ...

Nå, men hvordan var det så? Det var suverænt!!

 Det er umuligt at forklare i detaljer (Na...jeg er bare lidt doven) hvad indlægget gik ud på, men her et mikro-referat:

En mand taler om kommunikation, samarbejde, og giver eksempler fra musikkens verden; samarbejdet i et orkester. ....og eksemplerne illustreres ved hjælp af totalt fængende, glad og livsbekræftende swingmusik; han havde nemlig et 7 mands swingband med sig :o))) + en sangerinde, der kunne synge :o) "The Swinging Organization" var navnet vist.

 Øj - det var næsten ligesom at være til koncert til tider.... Se, dét var en oplevelse, der var værd at skrive om ...og det har jeg så lige gjort ;o)

Tænk, en dejlig fornemmelse at kunne gå fra et knap tre timers langt møde i super humør og tonerne fra diverse melodier i hovedet endnu! SKØNT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar