onsdag den 29. juni 2005

Hele fire bluser og en jakke blev det til i går...

... da jeg var på "shoppetur" med min mor, efter endt tandlægebesøg, så nu er jeg ekviperet til den store fest på lørdag :o)

Når jeg endelig skal købe tøj, foretrækker jeg at gøre det i selskab med min mor; hun er nemlig skidegod til "det der" med hvilke farver/snit, der klæder mig - og hvilke, der ikke gør - og da jeg jo ikke interesserer mig synderligt for den slags, er det rigtig dejligt at have hende med, så jeg ikke investerer i noget, jeg så ikke gider gå med bagefter.

Jeg skal have farver - stærke farver - men det er da heldigvis ikke alle modefarver, der klæder mig :o)
F.eks. vrimler det i denne sommer med diverse nuancer af min hadefarve nummer 1: pink/lyserød - og da jeg lettere modvilligt prøvede en bluse med de farver, var det en sand fryd at se min mors grimasse;

Dén farve duer bare ikke til mig. Skøøøøønt!

Til gengæld er en stærk turkis - og "rigtig" orange nogle rigtig gode farver - hvor heldigt, at det også er farver jeg gerne iklæder mig :o)

Eftersom jeg kun køber tøj de par gange om året, jeg er på shoppetur i Lund, så overlever jeg det besvær, der er forbundet med at prøve tøj. Denne gang gik det endda endnu lettere, da jeg ikke behøvede at prøve andet end bluser :o)

Men for pokker, hvor sådan en 3-timers tøj-shoppetur tærer mig for kræfter! Godt der nu går et pænt stykke tid før jeg skal på den igen :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar