søndag den 30. marts 2008

Åh - udeliv!

Jeg fik en god portion frisk luft i dag. Jeg fik nemlig forårsklargjort terrassen. Godt nok mangler jeg stadig mit "plantebord", men det er pt. indisponibelt, da det er fyldt med "gives-til-loppemarked-flyttekasser".

Grillen og havestolene er heller ikke kommet frem endnu. Til gengæld er krukkerne blevet "støvet af" og sat frem igen.

Mine nyindkøbte tete-a-tete har fået en fremtrædende plads lige ved min yndlingsplads; bænken. Der elsker jeg at sidde og nyde livet med noget drikkeligt og måske en smøg eller to.

 

Bænken er fra mit barndomshjem, lavet af min far. Den er lige så gammel som jeg - så den kunne godt trænge til at blive plejet lidt.

I løbet af sommeren skal den derfor slibes og så have en omgang træbeskyttelse. Havde overvejet at male den hvid, men kan faktisk godt lide dens varme træfarve, og man kan vel få klar træbeskyttelse?!

 Mens jeg knoklede, fulgte Capriccio mere eller mindre med i mine gøremål. Det fik jeg taget et ganske sjovt billede af:

 

Indendøre - i vindueskarmen - er der også kommet liv og farver. Ikke så mange farver, som jeg kunne tænke mig; der mangler f.eks. noget blåt, men det har pyntet gevaldigt!
  Jo, det har været en dejlig dag - og selvom det skulle regne i morgen, så kommer jeg i det mindste hjem til en masse glade farver :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar