mandag den 9. februar 2015

Nu kan jeg ikke modstå mere!

Kæresten forsøgte ellers venligt at hjælpe mig til at modstå - ved, med et grin at lukke min browser ned...! Det hjalp kun en times tid.

Nu har jeg efterhånden flere steder kunnet læse om denne clematis-onlineshop og NU skal jeg bare ind og kigge. Og lave ønskeliste. Ikke andet. Jeg sværger. Tror jeg nok.

13 kommentarer:

 1. Bare kom i gang - inden længe har du fyldt kurven :) du vil ikke kunne lade være.
  God fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er egentlig ret utroligt, hvor mange forskellige clematis der frister...! Har fået hevet et pænt antal ned i kurven....men der ligger de faktisk endnu....Jeg har nemlig ikke besluttet mig helt endnu, så vil lige gå og tænke lidt over hvilke, der skal bestilles...er temmelig forbløffet over mig selv...Haha.

   Slet
 2. Ha. God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak....tror jeg nok....selvom det var indlægget på din blog, der var dråben...!! ;) Griner.

   Slet
 3. Ok ... hvor meget har du købt nu, så? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo det mest fantastiske: jeg har ikke købt nogle endnu....men hevet et pænt antal ned i kurven...vil lige overveje lidt mere... hvilket er nyt for impulsive mig ;)

   Slet
 4. Thi-Hi , kæresten må lære :o) ...Hvad købte du ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja....det er han vist også ved at have forstået; at jeg har det med planter som andre kvinder med sko og tasker...haha..
   Jeg har ikke købt nogle endnu...til min store forbløffelse...men jeg har udvalgt en del...og går nu og overvejer hvilke af dem det skal være...

   Slet
 5. I begyndelsen af december kom jeg til at bruge lidt kroner her: http://www.clematischoice.co.uk/shop/index.php?main_page=index. Min julegave fra mor og far bla. DEt kan anbefales at kigge forbi :-))) Lynhurtig service, store flotte planter med masser af liv i, og fornuftige penge. DOG.. jeg har stadig et par jeg gerne ville eje, så nu må jeg forbi dit link, selvom jeg ikke fatter en bønne tysk. Heldigvis kan jeg jo tjekke kursen på euroen og så finder jeg vel ud af resten haha. En af dem jeg fik tilsendt var blandt andet en gul klokke, som jeg jo har villet have siden jeg så din. Faktisk købte jeg hele otte planter... to sæt der er ens, og så fire forskellige. Nu er jeg på udkig efter en jeg har set i havebladet, som er lav og egner sig som bunddække i staudebedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har skam været inde på siden og kigge...og der ser spændende ud, men en del af de clematis jeg ville have, kunne jeg ikke finde der, så nu har jeg handlet hos den tyske.

   Hvis du vil kan du jo kigge på siden når vi ses, så kan jeg hjælpe med det tyske :)

   Slet
 6. Orv - der er da vist virkelig sket meget i dit liv siden jeg sidst har kommenteret her. Sidst jeg kiggede forbi her kunne jeg ikke få lov at kommentere som "navn / Webadresse) men det kan jeg nu. Jeg er noget sløv på min blog - det meste foregår på facebook og i det virkelig liv - men måske skulle jeg lave en opdatering her bagefter. Hvor er din have dog blevet fantastisk. Kigger snart forbi din blog igen ;)

  Anette med Kenzo (og nu også med Zico)

  http://www.kenja.dk/wordpress/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette, dejligt at at høre fra dig igen og mange tak for de pæne ord om min have :)

   Jeg har for et stykke tid siden været forbi dig - og også lagt en kommentar....så vidste godt I nu har to hunde :) men tillykke med ""Zico-udvidelsen" ;)

   Slet
  2. Tusind tak :) Det er så dejligt med de to drenge. Jeg har forsømt bloggen lidt må jeg indrømme - så det er muligt jeg har overset en kommentar - det vil jeg lige undersøge. Håber du har det godt :) :)

   Slet