mandag den 18. februar 2013

Første "vinterferiedag"

At kalde den kommende uge for ferie, er ikke helt rigtigt. Nul-dage er mere korrekt, eftersom jeg faktisk ikke har ferie (det er kun eleverne, der har det), men bare ikke skal møde på jobbet.

Jeg ville tale direkte usandt, hvis jeg påstod jeg slet ikke holdt fri i disse dage, selvfølgelig gør jeg det. Men jeg kan altså ikke holde helt skole-fri hele ugen.

Jeg har måttet afsætte to hele dage (16-18 timer) til at få klaret alt skolearbejdet.

Nu ved jeg godt, at mange tænker, at der der vist er ret mange skolelærere, der holder HELT fri i vinterferien og deri er jeg helt enig. ( +at lærere generelt holder ferie hele tiden....den vildfarelse vender jeg tilbage til i et andet indlæg) .

Det plejer jeg også at gøre, bortset fra den sidste søndag....men i år har jeg altså ikke haft tid i hverdagene til at få lavet undervisningsmateriale til et nyt emne til engelsk.

Jeg kunne selvfølgelig lade være med selv at fremstille undervisningsmateriale - og bare bruge, det der er til rådighed på skolen (= et gammelt engelsksystem fra midten af 90'erne - der mildest talt er DØDSSYGT! 

Der ER indkøbt et nyt system, men det bruger parallelklassen, så...) - men eleverne står helt af (har prøvet!) og når de nu selv har bedt om at lære mere om
"USA's Frihedskamp i 1776 og Borgerkrigen"
(Ja,ja ved godt det er gymnasiestof...!)

Jamen, så ville jeg da være en dårlig lærer, hvis ikke jeg udnyttede deres videbegærlighed. I dag står den dog ikke på skolearbejde - men derimod familiebesøg :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar