torsdag den 14. februar 2013

Hip Hip Hurra - Ildkattens Scriptorium fylder 9 år

Nogle fejrer Valentine's day, det gør jeg ikke.

Jeg "fejrer" til gengæld, at min (blog) fylder endnu et år den 14. februar. Lidt utroligt at tænke på, det nu allerede er ni år siden jeg begyndte at blogge.... ... ....og så er det faktisk 9 år og et par dage siden... jeg startede nemlig min blog op på noget, der vistnok hed "smartblog.dk"...men efter et par dage flyttede jeg over på Blogger.com - hvor jeg opholdt mig et pænt stykke tid, før jeg skiftede til Wordpress. Indlæggene fra den allerførste blog har jeg dog ikke, så derfor tæller jeg fra denne blogs første indlæg, og det skrev jeg altså d. 14. februar 2004.

Jeg havde en periode (omkring 2008-09), hvor jeg ikke bloggede ret meget. Der skete på det tidspunkt nærmest ingenting i mit liv og jeg følte jeg sad fast - rent boligmæssigt - da der var laaaange ventelister til en lejebolig og det kostede mig en formue i taxa at komme på arbejde, hver gang der lå sne....og det var sådan set hvad fyldte mit liv dengang (Overdrivelse fremmer forståelsen) og det er - trods alt - begrænset, hvor mange blogindlæg man kan skrive om de få emner, selvom jeg da gjorde et habilt forsøg... ;)

Men - så var det jo, jeg købte hus i slutningen af 2010 (og flyttede ind i december 2010)....og siden har jeg blogget temmelig regelmæssigt.

I særdeleshed om min HAVE og ikke mindst omlægningen af den.

Dengang - i 2004 - var vi ikke så mange, der bloggede, så de fleste af os "kendte" hinanden og kommenterede derfor også flittigt hos hinanden. (Jeg brugte et 3.parts program til kommentarer - og mistede kommentarerne, dengang jeg flyttede bloggen - bortset fra dem jeg manuelt kopierede over. Eks. dem fra dengang jeg fik mc-kørekort) 

Dette betød selvfølgelig, at man vænnede sig til at få respons fra folk på det man skrev, så det var en smule mærkeligt at opleve, hvordan kommentarantallet begyndte at falde for til sidst oftest at ligge på 0, da den fælles "blog-portal" Blogspot.dk forsvandt - og min blog derfor også "forsvandt" i mængden, og der samtidig kom flere og flere bloggere til og at Blogger redefinerede sit system (faste læsere m.m.).

Nå, men man kan jo vænne sig til meget og jeg vænnede mig til mest at skrive "for mig selv"....selvom jeg da godt kunne se, at bloggen blev besøgt 10-15 gange om dagen...og sådan gik der så et par år.

For nylig (i januar) begyndte min blog at blive vist på Danske Haveblogs og Nordiske havebloggere - og sammenlagt med de besøgende via Claus Dalbys blog - er mit daglige besøgstal steget til 70-90 stykker, hvilket jeg er meget glad for.

Det er trods alt sjovere at (flere) folk læser det man skriver.

Antallet af kommentarer er stadig meget lavt - sammenlignet med andre lignende blogs - men det sker da oftere nu, at jeg får en kommentar eller to - og så kan jeg vist ikke forlange mere. Jeg kan jo ikke ændre min skrivestil ;)

 ... ...og nu er det vist sengetid - for jeg HAR altså først vinterferie fra kl. 13....! Godnat ;)

P.S. Jeg havde faktisk overvejet en give-away i anledningen af fødselsdagen, men ved ikke rigtig, hvad det skulle være, men det kan da være jeg finder på noget i løbet af i morgen? Nogle ideer?

21.15. P.S. 2 Jeg har nu prøvet at fjerne kravet om at man også skal indtaste sin emailadresse for at kommentere her - så jeg vil da gerne have tilbagemelding om det nu er nemmere at kommentere her. På forhånd tak :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar